År 2007

Sista dagen på året 2007 är här.  

Nyår har jag nog alltid pratat om som överskattat, att jag lika gärna kan ligga hemma och sova bort kvällen.

Men helt plötsligt känns det inte så överskattat längre. Varför?

Förmodligen för att jag inte kan fira in det nya året med mina närmaste vänner, för att jag mår så dåligt att jag inte kan. Jag måste istället fira in det nya året, i min säng.

Just nu vill jag mer än något annat hitta på någonting kul med mina nära, jag vill äta middag, jag vill festa, spruta champagne på varandra, hitta en nyårskyss och allt det där som hör nyår till.

För en vecka sedan spelade det inte så stor roll, men idag.. jag skulle nog kunna göra vad som helst för att få uppleva årsskiftet med mina vänner.

Jag hoppas i alla fall att ni får en minnesvärld kväll och att ni delar med er av era minnen sen, så att jag kan få glädjas och minnas sista kvällen på året med er ändå.


Jag tror att det är en sådan här dag som man ska göra en års resumé, kanske jag borde försöka på mig det också?

Jag är ledsen att skriva det, men år 2007 har varit ett av de värsta åren i hela mitt liv, självklart blandat med en hel del underbara stunder och minnen också.


  • Men om jag måste nämna året med ett ord, så måste det nog bli, "Jobbigt"

  • Om jag måste nämna årets finaste minnen, så måste det nog bli: Thailand och Stockholm. (Självklart har jag en mängd andra fina minnen också.)

  • Och jobbigaste minnen: Operationen och Behandlingen.

  • Detta år har jag också släppt taget om den person som förmodligen sårat mig mer än någon annan men som ändå varit en väldigt betydelsefull person i mitt liv.

  • Jag har lärt mig att man aldrig ska lita på någon, förrän personen verkligen bevisat att man kan lita på honom/henne.

  • Jag har lärt mig att värdesätta det jag har och inte ta saker och ting för givet. Jag har lärt mig att fortsätta kämpa, trots att det känns meningslöst.

  • Jag har lärt mig att Riktiga vänner är dem som stannar kvar, när resten går!
    Och att de är dem viktigaste personerna du har i ditt liv.

  • Jag lärde mig att stor del av ditt liv kan förändras på väldigt kort tid, men att pga det inte stanna upp ditt liv utan leva för stunden ändå.

  • Något som jag också lärde mig var att jag måste få sätta mig själv i första hand ibland.

  • Som person har jag blivit starkare, "tackvare", om man nu kan säga så, mina tuffa perioder, som det tyvärr funnits gott om. Jag trodde aldrig att jag skulle orka genomgå, allt jag lyckats ta mig igenom detta år.

  • Jag önskade mig att bli frisk.. Den önskan kom aldrig i uppfyllelse! Så jag antar att den önskan får följa med mig in i det nya året också, år 2008.

Det mest positiva år 2007 är att jag under hela min jobbiga period haft personer som bryr sig om mig, och som alltid funnits där för mig. Jag har haft personer som jag alltid kunnat räkna med och som alltid ställt upp!

Tyvärr fanns det också en del personer som jag kanske hade räknat med för mycket, eller hoppats på att dem skulle finnas där för mig. Men som faktiskt inte visat det.

Nu tänker jag avsluta här.
Jag hoppas att ni får en lyckad nyårskväll och att ni festar lite för mig också <3

Välkommen år 2008!


Nyår.. förstörd redan innan de börjat!

Jahaja, så gick även denna nyår åt helvete, fast tillskillnad mot andra år, så gick den åt helvete redan innan den ens börjat.
Med min vanliga otur, så slår allt självklart tillbaka precis dagen innan.
Så nu ligger jag här med 39 graders i feber en smärta som är katastrof och svimkänslor så fort jag reser mig från sängen.
Skulle inte förvåna mig om det imorgon, på dagen man alltid ser fram emot, blir både en och två turer till akuten.
Läkarna är ju körda i huvudet, vafan.. såhär kan det inte fortsätta =( Vad har jag gjort för att förtjäna detta?
Jag är för ung.. inte stark!

Trodde jag skulle bli frisk nu, efter allt jag kämpat mig igenom, men nej. Nu blir det ju bara värre känns det som..
Fortsätter det såhär, blir jag tvungen att hoppa av skolan dessutom.. Lyckat!

Livet är orättvist... som fan!
Ta vara på varje dag.. imorgon kan det vända.

Ha en bra dag<3

Annandag Jul..

Så var även denna julen över lika fort som den kom. Förstår inte varför man alltid har all den stress inför en dag, som är över på bara ett ögonblick. Men det hör väl lite till antar jag.

Min julafton var helt okej, jag är väl inte den som jublar över julen direkt, så mer än okej tycker jag aldrig att det blir.

Blev nöjd med mina julklappar, jag hade nog vart snäll i år trots allt (a).

Egentligen hade jag inte önskat mig någonting alls, förutom mobilen, som jag fick någon månad innan jul.

Fick i alla fall presentkort för nagelförlängning och manikyr, jag hade hoppats på tid nu innan nyår, men nej, självklart inte. Dem hade fullt upp hela veckan och veckan därpå OCH VECKAN DÄRPÅ!! Så det blir inga naglar för mig förrän den 15 januari.


Nu när julen är över, så är det en ny dag att stressa upp sig över och ha sådana höga förväntningar på. NYÅR, som lik förbannat slutar på samma sätt varje år, i katastrof!

Så detta året har jag inte förväntningar alls, och jag ser det bara som ett tillfälle för mig att få umgås med de jag tycker om. Bättre kan det väl inte bli.


Juldagen igår, då va det ju självklart utgång. Hade nog för höga förväntningar tror jag.

Jag ska inte säga att jag inte hade roligt, för de hade jag och jag tycker verkligen om tjejerna jag var ute med. Men jag hade inte den bästa kvällen i mitt liv om man säger så.

Man absolut en lyckad kväll. Tack för det tjejer <3


Idag känner man av gårdagens alkoholintag en aning. Vad hände med annandagsderbyt jag skulle gå på? Jadu, det blir nog inte så.. sängen och jacuzzin lockar mer en dag som denna!

Egentligen skulle jag behöva ta tag lite i skolarbetet, men vem orkar det på jullovet?

Vi får väl se vad som händer på den punkten.


Nu ska jag i alla fall försöka orka mig upp ur sängen, göra lite varm choklad och en macka. Sen sjunka ner i ett varmt härligt skumbad.


Ha en bra dag <3


Kissing scene..

BÄSTA SCENEN, I BÄSTA FILMEN <3



THE NOTEBOOK

..

Sorry
Is all that you can't say
Years gone by and still
Words don't come easily
Like sorry like sorry

Forgive me
Is all that you can't say
Years gone by and still
Words don't come easily
Like forgive me forgive me

But you can say
baby
Baby can I hold you tonight
Maybe if I told you the right words
At the right time you'd be mine



But I can forgive you for that now
You taught me something
Something took half my life to
learn
When you give all yourself away
Just tell them to be careful of your heart

Dan före dopparedan..

Jahopp, imorgon är det julafton! En dag som jag helst hoppar över, för min del kan vi lika gärna hoppa över hela julhelgen, t.o.m. nyår.

Vet faktiskt inte riktigt varför jag inte tycker om julen. Eller jag brukar tycka det är jättemysigt med all julstämning och så, men detta år vet jag inte riktigt vad som hänt.

Förmodligen är de det faktum att jag inte fått vara frisk, eller sämre än vanligt detta år, som gjort att jag aldrig riktigt kunnat koppla av och verkligen ta in julen, istället har allt varit så fokuserat på min sjukdom och allt som berör det.

Jag har inte ens tänkt på vad jag önskar mig i julklapp, jag tror inte ens jag önskar mig någonting. Jo, en sak.. och det låter ju säkert jätte fjompigt och sådär, men något jag verkligen önskar mig, det är att få bli frisk... slippa denna skiten nu! Jag tycker att jag är värd det.


Helgen har varit ganska lugn, förutom i fredags. Då var det utgång, hade riktigt roligt.

Från början var det bara jag och Michela som skulle ut, det slutade med att det var jag, Michela, Nadine och Nella. Eller kanske snarare Jag&Nella och Michela&Nadine.. vi blev ganska splittrade.

En kväll som började lite segt och med lite sega miner, slutade kanon och jag vet varför!

Jag hade en kanonkväll, tack för det<3


Har vart ute tillsammans med Nella, 2 helger i rad nu och jag kan inte säga annat än att jag verkligen tycker om den tjejen.

Du betyder <3

------

Det känns som jag försöker och försöker, men till ingen nytta typ.

Man vill liksom få någon respons för att orka fortsätta försöka. Hur ska det någonsin kunna bli som förr om man inte möts på halva vägen?

Jag vet en till som försöker!

------

Ser fram emot Juldagen nu! Då blir det utgång med ett gäng som jag verkligen tycker om <3

Inga nämnda, inga glömda, men oj vilka sköna tjejer <3


God jul på er <3


..Half the time..

..Half the time, I'm giving you all I got, I'm yours but
Half the time, I keep wondering how I will survive..



          ..6 billion people in the world, 6 billion souls, and sometimes, all you need is 1.

Jullov Dag 1

Första dagen på det efterlängtade jullovet börjar även den närma sig sitt slut nu.
Det är alltid skönt att sova länge på morgonen, men i morse så va det något alldeles extra.
Jag älskar den där känslan när man vaknar riktigt tidigt av att mobilen ringer eller något sådan, och sen kunna somna om igen.
Jag är med om den känslan varje morgon nu för tiden. Runt 06.00/07.00 - tiden, kommer mamma alltid in och väcker mig för att jag måste ta mina medeciner då.
Att somna om efter det, är ju helt underbart!

Jag har väl inte gjort så mycket idag faktiskt, som vanligt.
Eller jo, jag har handlat och lagat mat åt familjen.. det ni. Men det va nog mest för att jag va så fruktansvärt sugen på ... "Tacokycklinggrejsen".. vet inte vad det heter om jag ska vara ärlig. Men åh så gott det är.
Jag har fått hela min familj att älska det.

Jag hoppas inte att ni missade Magnus Betnér idag på 5.an? Om ni gjorde det, så missade ni verkligen något kan jag lova. Den killen alltså, så jävla skön! Jag och pappa satt och skrattade högt under hela programmet.
Han är min idol!

Sitter och väntar på att Michela ska ringa.. vid 6-tiden pratade jag med henne, då skulle hon in i duschen och sen med en gång ringa mig. Nu är klockan snart 22.30, vad hände liksom?
Dessutom försökt ringa, utan något svar! Jag trodde ju hon skulle dyka upp här snart. Men tydligen inte.
Den tjejen alltså, haha... men det går inte att göra annat än älska henne ändå <3

Imorgon får jag dessvärre inte sova länge på morgonen.. nej, då ska jag upp tidigt för att åka till sjukhuset.
Någon väldigt ny röntgen tydligen, något liknande magnet/skiktröntgen, men tydligen något helt nytt.
Ångesten över att dem ska behöva sticka mig har redan börjat komma.
Usch, jag som egentligen borde vara van vid det har tvärtom börjat få riktig rädsla och ångest inför varje gång.
Jag vill verkligen inte =(

Så, för er som inte kollade på 5.an 21.00 idag. Här får ni lite av Magnus Betnér ändå.
Dessverre inte det som gick på TV.n, men ändå :)



Ha en bra kväll <3

Jullov

Usch, idag är ingen bra dag! Vaknade vid 10-tiden, duschade och sen begav mig till skolan, duktigt va?

Men jag blir typ sjukt deprimerad så fort jag kommer innanför dörrarna i skolan nu för tiden.

När jag väntade på bussen på centralen för att åka hem senare, så ringer älsklings Michela som är på väg in till stan och undrar om inte jag har lust att joina henne i stan en stund! Visst ville jag det <3 Dig får man aldrig för mycket av!


För nåt år sen så älskade jag att strosa runt i stan för att shoppa, eller t.o.m. bara för att fönstershoppa. Nu för tiden får jag ont i huvudet och mår illa, bara efter 15 minuter bland allt jobbigt folk. Nu i juletid är det ju katastrof. Vad hände med mitt gamla jag?


Nu har jag i alla fall Jullov, för jag tänker inte gå på beachvolley-turneringen imorgon, som är det sista innan jullovet.

Så, ingen mera skola på ett tag. Underbart!


..

"When you're close to tears remember
Someday it'll all be over
One day we're gonna get so high
Though it's darker than December
What's ahead is a different colour
One day we're gonna get so high"

Tisdag..

Så börjar även denna dag närma sig sitt slut. Dagarna bara springer iväg känns det som och jag får verkligen inget vettigt gjort.

Ikväll, precis som alla andra kvällar den senaste tiden, inser jag att jag inte gjort någonting alls som är värt att nämnas. Jo, legat i sängen och vart hur seg som helst!

Imorgon blir sista riktiga dagen innan jullovet, ska bli skönt att inte ha några krav på sig att pallra sig iväg till skolan eller att slippa dåligt samvete, om det nu är så att man inte orkar pallra sig iväg dit, typ som idag! Fast jag hade ju egentligen en anledning, men ändå.

På torsdag är det bara Beachvolley-turnering som gäller. Jag ska dock inte medverka, men kanske borde man ta sig dit för att kolla? Det brukar faktiskt vara ganska underhållande.

Men vid den tiden på dygnet, tror jag sängen lockar mer.


Tyvärr kommer det att bli en hel del plugg för min del under jullovet också. Usch, känner att det börjar dra ihop sig nu.


Det är julafton om mindre än en vecka. Vart är julstämningen?  Jag måste köpa julklappar också. Ja ja, jag vet, jag är lite sent ute.. men bättre sent än aldrig.


Nej, nu ska jag käka någonting, mina matvanor är inte de bästa nu för tiden. Inte käkat sen frukost, som iförsig var vid 12-tiden, men ändå!

Ha en bra kväll <3


Måndag

Var i skolan några timmar idag och fick gjort klart det som vi behövde få klart med företaget, skönt att slippa tänka på det just nu.
Annars har jag inte gjort speciellt mycket idag, mest legat i sängen och lyssnat på väldigt lugn musik.
Känner mig väldigt känslig idag, som om minsta lilla räcker för att få mig att deppa ner. Konstigt.

Förövrigt, så är detta en väldigt bra låt !

Lighthouse Family - High

Sjukt seg..

Tror ni att jag har fått gjort något vettigt idag eller? Självklart inte..
Sängen har lockat alldeles för mycket idag alltså, är sjukt seg!

Imorgon börjar jag klockan 11.00, men vi måste nog åka in tidigare, för att få klart en del grejer med företaget, det börjar dra ihop sig nu alltså! Så imorgon får vi verkligen anstränga oss och lägga ner tid på det.

Min älskling Michela skall flytta till Skåne =( Det är ju helt sjukt.. jag vill ju ha kvar henne här i Göteborg.
Samtidigt som jag är jätteglad för hennes skull, jag menar, detta är verkligen hennes dröm och det är det hon vill hålla på med, så är jag också jätteledsen över att en av mina allra bästa vänner ska flytta så långt ifrån mig =(
Men räkna med att jag kommer till skåne alltså! Och inte för att mocka hästskit, utan för att träffa dig och partaa :)
Jag kommer sakna dig så sjukt mycket! Se till att tiden fram till nyår går långsamt, så att du är kvar här länge.

Snart lov nu :) Ska bli underbart!

Söndag & Bakis

Jahopp, så vaknar man upp efter ytterligare en sen kväll på krogen, seg och tung i huvudet.
Min sega och trista dag igår, slutade inte så illa trots allt. Sötnosen Nella lyckades efter mycket om och men övertala mig att hänga med henne ut, vilket jag är glad för att jag gjorde :)
Fick dock i mig lite mer alkohol än tidigare kväll, haha.. men det gick ju bra ändå. Jag hade roligt!
Kvällen började på Mc.donalds, haha.. ingen kommentar där Sen vidare till Blvd, för att få stämpeln, sen satte vi oss på chez ett tag och sen bar det av tillbaka till Blvd igen, där kvällen också avslutades. Haha, alkoholen i mig igår, talade ganska mycket, vilke jag insåg när jag gick upp från bussen runt 4-tiden och ringde ett väldigt spännande samtal, haha.. vilket idag nog är ganska pinsamt! Men personen i fråga var mycket trevlig att prata med, tror jag att jag tyckte i alla fall, med tanke på att samtalet tydligen varat i 20 minuter, haha.

Tack gumman för den kvällen, du är underbar <3

Idag har jag tänkt försöka få lite skolarbete gjort, jag vet ju hur det brukar sluta, men ska i alla fall försöka!
Mormor kommer hit om en stund, så får väl vara lite social en stund då, trots bakfyllan!
Måste bara försöka orka mig upp ur sängen först, vilken faktiskt inte är det lättaste.

Men ska försöka ta tag i mig själv nu! Kanske skriver mer senare.
Ha en bra dag<3

Rastlös..

Usch vilken seg dag detta blev, känner mig fruktansvärt rastlös och förvånansvärt pigg.
Har inte gjort någonting alls idag, bara legat i soffan och tittat på massa repriser av Bonde söker fruk, mobbat jag vet! Haha.

Ikväll... Ja, vad händer då? Ingenting ser det ut som. Jag är fruktansvärt sugen på att göra någonting, men fråga inte vad, för det vet jag inte själv.
Haha, jag har iförsig fått erbjudande om att gå ut som ensam tjej med ett gäng grabbar, eller snarare blivit beordrad att följa med dem ut ikväll. Men nej, det lockar faktiskt inte jätte mycket! Utgång lockar nog igen, fast isåfall med mina älsklingar! Men tror ingen av dem är så jäkla sugen alltså.

Åh, va rastlös jag är. Skolarbetet borde ju tas tag i, men neeej... jag orkar inte, eller känner verkligen inte för det! Skolan är pest!
Antar att det blir hemmakväll för min del. Men kanske kan vara bra det också, vem vet!

Ni som ska ut ikväll, festa för mig med <3

Lördag..

Vaknade vid 13-tiden, lite halvseg sådär, men kände mig ändå hyfsat pigg, skönt det.
Kvällen igår var lyckad, det hoppas jag att födelsedagsbarnet också tyckte :)

Det började med middag och förfest på teatern, där jag tog det väldigt lugnt, eller jag kände mig väldigt nykter i alla fall, trots att jag fick i mig en hel del.
Senare bar det av in mot stan och Trädgår'n, för ytterligare fest och dans. Fick inte i mig speciellt mycket där, vilket va tur iförsig, hade förmodligen mått sämre idag annars.
Framåt halv 2-tiden så börjar ju jag självklart få skitont och känna mig allmänt hängig igen, så det blev hemgång för mig då, kanske tur det också iförsig.
Träffade mycket folk man kände på Trädgår'n, vilket var väldigt trevligt :)
I alla fall, så tyckte jag att kvällen var riktigt lyckad! Tack alla mina skönheter för en kanonkväll <3

Dagens planer är inte många måste jag säga. Jag borde egentligen sätta mig ner med lite skolarbete, men jag har varken ro i kroppen eller motivation för det känner jag. Men vem vet, jag kanske får gjort lite i alla fall!

Skänker en tanke till Michaela som är på barnkalas just nu, haha. Och jag lovar er, hon var inte nykter igår, alltså ganska bakfull idag, haha.. stackarn! Eller är det de andra på kalajset som jag ska tycka synd om?

Nej, nu tänker jag avrunda här och kanske krypa ner under en filt i soffan och sätta på någon bra film, eller går det något på TV?
Ha en bra lördag <3



Torsdag kväll..

Ja, så börjar även denna dag närma sig sitt slut. Tiden bara rinner iväg, snart är det jul och jag har inte inhandlat en enda julklapp än, skärpning!

Nu är i alla fall allt klart inför imorgon, jag behöver inte ens åka vägen om stan imorgon, för biljetterna hämtade jag redan ikväll, skönt att slippa tänka på det.

Kajal fick jag också köpt, får se till att hålla reda på den, denna gång! 80 spänn för en jävla penna, rena rånet! Men vad gör man inte för sminket.

Har till och med fixat naglarna nu ikväll, så det slipper jag tänka på imorgon.

Imorgon är det egentligen ingenting jag måste göra innan kvällen, skönt att slippa stressen.


Ska vara på sjukhuset imorgon klockan 09.15, så där försvinner min sovmorgon =(  Hade tänkt försöka få papsen att släppa mig vid solariet imorgon också, men då måste han vänta på mig, men tror nog han ställer upp.


Som jag skrev i det tidigare inlägget, så väntade ju jag samtal från läkaren idag, vilket gjorde att jag gick runt med mobilen vart jag än gick i huset. Tror ni inte han passar på att ringa när jag står i duschen då eller? Så jag missar ju samtalet likt förbannat! Typiskt!

Men jag fick ringt upp honom sen ändå, tur det!


Nej, nu får det vara färdigbloggat för ikväll, kommer en dag imorgon också!

God natt <3


Torsdag..

Ny dag, nya äventy.. (?).
Idag är jag ledig, vilket betyder sovmorgon, som idag varade till 11.45, inte så farligt ändå ,för att vara mig.
För er som läser Michan's blogg, så vet ni att hon fått någon knäpp i huvudet och gått upp väldigt tidigt det senaste, imorse dock för att hon va sjuk, men annars för att, jaa.. KOLLA TV!, typ Skilda Världar och såntdär.
Sen har jag fått höra att hon mer eller mindre fått tvångstankar!! Lilla gumman, ska jag börjar bli orolig?

Jag har fortfarande inte orkat ta mig upp ur sängen, hade vart mysigt med en gentleman till pojkvän nu, som kom med frukost på sängen, haha.. Drömma går ju!
Jag får nog ta mig ur min lilla dröm och masa mig bort till köket på egen hand, för att göra min egen frukost, som jag sen äter vid matbordet, ENSAM. Visst låter det trist!?


Jag hatar när man går och väntar på ett samtal, som man absolut inte får missa. I den situationen är jag idag. Min läkare ska ringa, så jag går ju med mobilen med mig hela tiden, för att inte riskera att missa det, som jag gjorde sist.

Jag hade tänkt ta mig in till stan idag, för lite inhandling av vissa nödvändigheter, så som kajal typ, jag har lyckats tappa bort ytterligare en kajal penna, förstår inte hur jag lyckas.

Tänkte spana in mina stövlar, som jag visade i tidigare inlägg, också.. Vilka tycker ni?


Imorgon är det först sjukhus som gäller, sen stan för att möta Michaela och sen Marcus, för att hämta biljetterna till Trädgår´n, dit de bär av senare under kvällen. Det kommer bli kul

Nej, nu ska jag ta mig upp ur sängen och bort till köket för frukost.
Ha en bra dag <3


Onsdag

Ja, så har min helg nu fått sin början. Det blir långhelg för min del, härligt med lite extra ledighet måste jag säga.

En otroligt onödig dag i skolan idag, men kändes ändå skönt att vara lite duktig och få närvaro.

Lunchade med Michaela idag, det blev kyckling och stekt potatis på "Tin Tin", åh så gott säger jag bara.


Hade tänkt gå på Bandyn ikväll, med Michela, men hon är en segröv när det gäller att svara på sin mobiltelefon, har hon tagit efter mig tro? Men när jag känner efter, så tror jag faktiskt inte att jag orkar någon bandy ikväll ändå.


På fredag är det dags för firande av Anastasia, ingen har väl missat att hon fyller år idag?

Först blir det förfest och mys på deras teater, sedan bär det av in till stan och Trädgårn´ för att fortsätta firandet där. Det kommer bli en kanonkväll, om jag bara får vara hyfsat pigg hela kvällen!


Min älskade stövlar har gått sönder =( Dags att överge dem och köpa ett par nya, svårt att hitta några jag tycker om lika mycket bara. Men har fastnat för två par stövlar på Scorett, dock till ett väldigt saftigt pris, det blir väl till att fjäska lite här hemma.

       
        NOVITA                       VAGABOND

Nu ska jag hitta någonting att äta tänkte jag, vad det nu kan bli.

Ha en mysig kväll <3


Vädur..

Va bara tvungen att lägga upp mitt horoskåp för dagen. Kanske blir det en spännande dag trots allt, om man nu ska tro på sånthär. Jag läser det dagligen i alla fall, haha.

"Ett kärleksäventyr piggar upp. Men lägg inte alltför stor betydelse i det. Det är förmodligen inte så allvarligt menat från någons sida även om det känns äkta och rätt nu. Inom kort kommer era vägar att skiljas och alltsammans bleknar till ett minne blott."

Det verkar dock sluta som vanligt för min del.

Onsdag..

Jaha, så var man nyduschad och redo för dagens äventyr. Tror iförsig inte att det kommer bli en så speciellt äventyrsfull dag, men vem vet.
Eller jo, jag ska ju luncha med Michaela innan skolan idag, varje dag med Michaela är ett nytt äventyr, haha <3

Tydligen så blir min skoldag väldigt slapp idag, också(!). Trodde jag skulle sluta 5 idag, men tydligen inte, ska bara ha 45 min engelska, från 15.00 - 15.45, onödigt att åka till skolan kan man tycka, men jag tänker i alla fall vara duktig.

Idag, fyller Anastasia år, som ni redan vet om ni läst mitt tidigare inlägg, men Grattis till henne igen <3

Nej, nu ska jag föna håret och allt annat jobbigt, för att senare ta bussen in mot stan och Michaela. Lunch på... Tin Tin(?), väntar.

Ha en bra dag<3


Tisdag/Onsdag..

Jag ska börja detta inlägg med att ge Anastasia ett stort GRATTIS på sin 18 års dag. Klockan är ju faktiskt över 24, så ja, nu är det den 12 december.

Så gumman; Grattis på din dag, dagen som du så länge väntat på. Måste erkänna att jag väntat på den ganska länge också ;)

På fredag ska vi ha en kanonkväll!


Ligger i sängen nu, redo för att sussa, problemet är bara att jag inte känner mig tillräckligt trött för att sova än, så tror ändå bara jag kommer att vrida mig halva natten. Jag har ganska ont dessutom, så jag kommer behöva att ta en värktablett snart, vilken kanske iförsig hjälper mig att somna om jag har tur.


Min läkare ringde mig idag, han lät inte alls pigg, glad och positiv, utan snarare mer uppgiven och förtvivlad.

Han sa något i stil med: "Cecilia, jag önskar verkligen att jag kunde säga de rätta sakerna till dig, och att jag hade lösningen på det här nu, men jag är ledsen."

Jaha? Hur ska man tolka det då?

Man känner ju inget hopp direkt. Men han skulle i alla fall fixa så att jag får en magnetröntgen nu innan jul och så skulle han prata med de andra läkarna och höra av sig igen på torsdag.

Så, det är väl helt enkelt bara att avvakta, som så många gånger innan.


Nu ska jag stänga ner här och försöka sova. Lunch med Michaela innan skolan imorgon <3


Sleep well <3


Stylein..




Jag är helt såld på Styleins kollektion, speciellt klänningarna.
Helt plötsligt är jag helt lyrisk, förmodligen efter mitt besök i Enlins Atelje tidigare idag.
Elin var dock inte där, så det blir ett återbesök när hon har kommit hem från L.A igen.
Då blir det shoppa ! <3

Underbar låt




Finaste låten på länge <3 Takida - Curly sue

Tisdag..

Godmorgon! Ja faktiskt, jag vaknade för inte så längesen och ja, jag vet, det är tisdag och jag borde vara i skolan. Men jag tog mig faktiskt en ledig dag idag, med tanke på den inställda svenska lektionen och Företagsekonomi lektionen som var till för att arbeta med företagen på, som skulle bli helt meningslös för min del, med tanke på att sjukdom sprider sig bland mina kollegor, så kändes det helt rätt för mig att vara hemma en dag som denna.

Är även ledig på torsdag, med tanke på ytterligare en inställd svenska lektion, som är min enda lektion på torsdagar. Fredag är ju också ledig, men det är jag ju alltid, så denna vecka känns riktigt tuff alltså, hehe.


Blir nog en pappa&dotter dag idag tror jag, kanske åker iväg en sväng för lite shopping och lunch eller så, vad vet jag.

Det är otroligt skönt att känna att jag är på fötter igen i alla fall, eller någorlunda på fötter i alla fall.

Kände mig helt okej redan i lördags. Kvällen tillbringade jag då med Ulrica, mycket härligt måste jag säga, har verkligen saknat den tjejen. Träffade också en del av hennes vänner, mycket trevliga människor, men dem måste ju tyckt att jag va hur osocial som helst, med tanke på att jag började känna mig hängig senare under kvällen.

Men det kommer väl fler tillfällen att visa sitt rätta jag, hoppas jag!

I all fall, Tack Ulrica för en kanon kväll!


Imorgon fyller Anastasia år, äntligen säger jag bara! På fredag är det dags för oss att fira henne såklart, det blir trevligt, och eftersom jag känner mig pigg och kry nu, så finns det inget som talar emot att jag ska dit. I'm looking forward to it!


Btw, för alla som vill och behöver veta! Lägesrapport gällande mig och R: Game over!


Nu ska jag få i mig någonting att äta och sen ställa mig i en härlig dusch.


Alla min sjuklingar, krya på er <3


Minnen..

Ja, så va det fredag igen. Veckorna rullar på så fort nu för tiden tycker jag.

Denna vecka har i och för sig varit väldigt långdragen för min del, med tanke på min smärta.

Det är bara 2 veckor kvar till Jullov nu, och inte mycket mer kvar till Julafton. Vart är julstämningen?

Det är helt sjukt egentligen. Denna termin har jag varit i skolan max 3 hela skolveckor, sen lite då och då, utöver det. Resten av tiden har jag tillbringat på sjukhus eller hemma i sängen p.g.a. smärta.

I alla fall, jag är piggare idag, det är jag, jag fick några timmars sömn i natt, vilket var väldigt skönt. Visst, smärtan är kvar, men jag kan hantera den. Jag är fortfarande väldigt seg och svag, men det kan jag också leva med.

Jag hoppas verkligen att jag är på benen igen nästa vecka, när Anastasia äntligen fyller 18. Det måste ju firas <3 Gumman, jag ska verkligen göra allt för att vara piggare då!


Har nyss kollat på Idolfinalen, inväntar nu resultatet. Om jag får bestämma, så tycker jag att Marie ska vinna. Hon är en fantastisk sångerska. Amanda är också sjukt duktig, men hennes röst har jag svårt för ibland.


Igår kväll så hade jag en väldigt trevligt konversation med Johan, som jag träffade i Thailand i våras. Vi pratade om typ allt och lite till, vilket va otroligt skönt.

Det fick mig också att tänka tillbaka på Thailand resan. Åh, jag längtar verkligen tillbaka. Alltså, allt där nere var så lätt, man levde verkligen för stunden, And that's it liksom.

Jag hade två helt underbara veckor där, den första veckan var något utöver den andra. Jag spenderade min tid med Johan, och även Markus. Jag kan inte säga annat än att: Jag saknar er killar.

Vi pratade minnen, fina minnen. Som hans sista kväll i Thailand, på stranden i solnedgången, och även soluppgången, mycket mysig kväll! Okej, NÅGOT alkoholpåverkade, men vafan då!

Han tyckte att jag skulle komma upp till Sthlm snart igen, vilket jag tycker är en väldigt bra idé. Han tyckte även att jag skulle ta med mina tjejkompisar, vilket jag tyckte lät ännu bättre. Jag är på!


Ja och det hela resulterade i att jag började tänka tillbaka på sthlms-helgen jag hade med Malin och Michel. Hur grymt kul va inte det då?

Alltså, jag skulle kunna göra väldigt mkt för att få den helgen tillbaka. Jag saknar det så sjukt mycket. Vi måste bara göra om det. VI MÅSTE!


Oj, vad mycket minnen det blev helt plötsligt. Men ja, dem finns ju alltid där!


Ska avsluta detta inlägget med att säga tack till mina vänner som verkligen visar att dem bryr sig och verkligen har stöttat mig genom allting. Ni är guld värda och ni vet vilka ni är <3

Jag älskar er för alltid !


Torsdag

Jag är ledsen för allt gnäll ni har fått läsa här i bloggen det senaste, men jag har haft och har det riktigt tufft just nu.

Är också ledsen för att jag varit riktigt dålig på att höra av mig, vara glad, trevlig, positiv och framåt det senaste, men jag har helt enkelt inte orkat. Jag är inte mig själv.

Michela, förlåt för att du fick lyssna på mitt gallskrik igår i telefonen när du ringde och förlåt för att jag inte orkade prata, men jag vet att du förstår och det beundrar jag dig för <3


Läkarna har satt in ännu en medicin nu, hoppas väl att det ska få bort den värsta smärtan, vilken är den jobbigaste just nu. Att jag är svag och så, det kan jag leva med, men smärtan, det funkar inte längre.

Så det enda vi kan göra nu, är att avvakta och hoppas på att jag blir bättre. Ska träffa läkaren på Mölndal igen nästa vecka och vänta in samtal från Läkaren på Östra.


Jag är så himla trött, men jag kan inte sova. Har inte sovit sen i måndags nu.. helt sjukt vill jag lova. Jag hoppas att jag kan få några timmars sömn för första gången i natt nu.

Nu ska jag bara försöka få i mig lite mat också, vilket jag inte varit speciellt duktig på.


Helgen tänker jag tillbringa hemma i sängen, eller möjligtvis soffan imorgon kväll för att se den stora Idol-finalen, som dock saknar allas älskade Daniel. Egentligen ingen final att titta på, utan honom. Men Marie och Amanda är ju helt okej dem också, två tjejer om inte annat.


Älskade, älskade vänner! Tack, tack, tack för att ni finns. Ni är allt <3 Beundrar er och behöver er mer än någonsin!

Förlåt för min frånvaro. Men jag finns här för er och jag bryr mig om er. All kärlek till er!


Mamma&Pappa: Utan er, hade jag aldrig orkat detta. Jag beundrar er!


<3

Mina vänner är det finaste jag har <3 Jag älskar er! Lämna mig aldrig ..

Halv fem på morgonen..

Detta är helt jävla sjukt! Klockan är halv fem på morgonen, jag har fortfarande inte sovit en blund. Jag tar värktablett efter värktablett i väntan på att smärtan ska försvinna, ingenting händer. Jag vet snart inte vad jag gör längre, jag orkar inte.
Pappa ska ringa läkarna idag, säga åt dem att det inte funkar såhär längre, jag klarar det inte, dem måste göra någonting, någonting stort.
Jag har aldrig varit med om något liknande.. aldrig i hela mitt liv. Nu är det så mycket värre än vanligt.
Jag är fan inte värd det, ingen är värd det. Det är så jävla orättvist :'(
Jag är för ung för dethär, min kropp klarar inte mer nu.. det måste få ett slut!

Det går inte ..

Jag hatar dethär.. jag kan inte ha det såhär längre, jag orkar inte mycket mer nu :'(
Värre än någonsin!

Ännu ej sänt sms

Skrev ett sms i natt, men som jag aldrig skrickade iväg.

"Jag antar att du ligger och sover nu!? Önska att jag också hade kunnat göra det. Ligger bara och vrider mig, tänker för mycket, alldeles för mycket. På dig. Jag har så mycket känslor som jag inte vet vad jag ska göra åt, jag vet inte om det är något bra, eller om det är något dåligt. Jag orkar inte vänta såhär, på någonting som jag inte ens vet vad det är jag väntar på. Jag orkar inte hoppas på att få träffa dig och aldrig veta när. Jag orkar inte hålla på såhär, på detta sättet, med dessa känslorna. Jag känner mig som ett alternativ för dig, jag ÄR ett alternativ för dig, för någon gång så måste du faktiskt göra ett val, för jag tänker i alla fall inte hålla på så här under en längre period. Kanske borde jag göra valet lättare för dig, genom att försöka släppa alla känslor jag har och inte träffa dig något mer? Känns som allt hade blivit så mycket lättare då. Detta tar på mig, jag tycker det är jättejobbigt. Jag vet inte vart jag har dig, eller vart du står."

Nu hamnar det här istället.. Jag är förvirrad!


Tisdag..

Hur mycket ska man förväntas klara av egentligen? Hur mycket ska man förväntas orka? Jag förstår inte, varför kan det aldrig få något slut?

Jag är så oerhört glad att det inte är någon av mina vänner eller någon i min familj som drabbas av detta, men varför just jag? Om det verkligen finns någon över oss, som så många försöker intala oss människor, så ärligt talat, hur FAN tänker den whatever it is?

Jag vet att det finns människor som har det mycket värre än vad jag har det, och som absolut inte förtjänar att gå igenom det som dem gör.

Men hur mycket ska man förväntas orka gå igenom? Jag är 18 år och står snart inte ut längre, jag kan inte ta denna smärtan längre, för varje ny smäll jag får ta, så blir smärtan bara värre och jag åker ännu längre ner mot botten, snart är jag där.. vad händer då?

Jag såg ljuset, jag gjorde verkligen det, allting va så positivt, det gick framåt och vi trodde verkligen på det här, jag trodde jag va frisk. Men så kom smällen, bara över en dag så är jag tillbaka på noll igen.

Jag har legat en hel natt, sömnlös och gråtit som ett litet barn, jag har inte gått upp ur sängen en enda gång, jag har inte ätit någonting, för jag orkar inte.

Jag blir så orkeslös att jag inte ens känner mina ben under mig. Snälla, ge det ett slut någon gång, för snart orkar jag inte mer.


Tjejer, jag blir nog borta från skolan ett tag .. jag älskar er <3


Återfall

Jag börjar bli riktigt jäkla dålig på det här med uppdatering av bloggen alltså.

Jag har svårt att hitta motivation till nästan allting nu för tiden känns det som, skolan ska vi inte ens prata om. Jag ligger efter väldigt mycket efter min långa sjukskrivning och behandling, inte riktigt orkat jobba ikapp, det känns tungt.

Det lär ju inte bli bättre av att jag nu blivit sämre igen, typiskt va! Behandlingen har alltså uppenbarligen inte hjälpt någonting, 12 veckor helt bortkastade. Det känns riktigt jobbigt.

Började känna av vissa tendenser redan sista behandlingsdagarna, men trodde nog att det va ren inbillning, men tydligen inte. I helgen slog det till, hastigare än vanligt och jag kände mig riktigt dålig och hade riktigt ont.

Pappa ringde läkaren idag, och nu är vi i full gång igen. Nya mediciner är insatta, kör på med dem, och ser om det hjälper! Bara att bita ihop, som alla säger! Känns dock som jag bitit ihop alldeles för länge nu, när ska jag få någon medgång?


Utöver mitt hastiga återfall i helgen, så måste jag säga att fredagen bjöds på mycket av allting faktiskt. Va ute med Michaela, Johanna, Hanna och Emelie, mötte även Dinova och Sandra inne på krogen.

R var också där, är du underbar eller?

Ja som sagt, kvällen bjöds på mycket av allting typ; Tårar, glädje, "Kärlek"(?), Flirt, Dans, Sång, ALKOHOL i stora mängder... Johanna?!


Vaknade på lördagen med en fruktansvärd bakfylla, fy satan! Blev dock aningen bättre efter några söting-sms, en dusch och en busstur till avsändaren av söting-sms:en.!

Men sen, senare på kvällen, ja då kom återfallet och oj va dåligt jag mådde och vad ont jag hade =( Och nu är det som det är.


Ryktades om att någon skulle vara ensam hemma i helgen och är sugen på utgång igen? Herregud, vad vill du mig kvinna? Försöker du få mig till att bli alkoholist? Måste i och för sig erkänna att det låter lite lockande.. Jag har inte haft tråkigt en enda helg nu det senaste, så varför skulle det bli tråkigt i helgen? Dessutom har jag faktiskt lyckats gå ut nykter och haft minst lika roligt ändå, så varför inte?


I nuläget är jag väldigt, väldigt förvirrad gällande vissa saker.

Jag tänker inte sitta och vänta på någonting, som jag inte ens vet vad det är jag väntar på.

Det tar på mig också, jag kan inte ens lita på dig och jag tvivlar på nästan allting du säger och gör, det kan väl inte vara rätt?

Det jag håller på med, är så emot vad jag tycker egentligen. Vi gör så fel, eller snarare du gör så fel... jag tror inte jag vill vara delaktig i det.


Och DU kommer tillbaka in i mitt liv igen, vilket absolut inte gör situationen lättare för mig. Jag vet inte vad jag ska tro, vad jag ska låta mig själv känna och hur långt jag ska våga gå.

Du behandlar mig som jag alltid velat bli behandlad, men ändå så har du sårat mig så mycket tidigare, så varför inte igen?

Ååh, jag vet varken in eller ut känns det som. Kanske borde jag lägga ner allt som har med det att göra? Det slutar ju aldrig bra ändå.. eller gör de det?


Oj, detta blev visst ett långt inlägg, längre än jag trodde det skulle bli när jag började skriva.

Så nu ska jag avsluta detta inlägg, som ni säker under hela tiden ni läst, undrat "När fan ska hon sluta gnälla egentligen", haha.. ja, nu ska jag sluta gnälla!


Ha en bra kväll!
/C


RSS 2.0