Lugn helg*

Härlig helg måste jag säga!

I fredags satt jag och Michaela ute på verandan och drack vin hela kvällen. Invirade i filtar, under infravärmen, så blev det riktigt skönt att sitta ute., vi flyttade inte in förrän runt 12-tiden.

Vin, chips, dipp, kladdkaka, jordgubbar och trevligt sällskap är ju aldrig fel en fredagskväll.

Efter några glas vin så började både fylle-sms:en och dumma vadslagningar ta vid, haha.

Marcus med kompis kommer ner till Göteborg på onsdag och stannar till söndag, tydligen är det mitt ansvar att se till så att deras Göteborgs-helg blir minnesvärd, hmm, det ska vi väl kunna ordna.

Ja, angående vadslagningen jag nämnde tidigare, så handlar det om handbollsfinalen sthlmarna ska gå på under torsdagen, Sävehof-Bajen. Vinner Bajen så är det vi som ska, jaa.. det kanske jag inte behöver nämna här, och vinner Sävehof så blir det tvärtom.

Jag hoppas för allt i världen att Sävehof vinner, haha!


Igår va jag bara hemma och tog det väldigt lugnt, kom i säng tidigt och känner mig riktigt utvilad och pigg idag, skönt det.

Så nu är det bara att ladda till kommande långhelg, den lär bli lång och hård om jag ska se tillbaka på kvällarna med Marcus i Thailand, haha.


Pappa åker till Canada på torsdag kväll och blir borta knappt en vecka, jag har varit så snäll att jag erbjudit mig att vara i hans lägenhet, haha.. snällt av mig va? Ingen baktanke med det alls... neeej, vadå?;)


På onsdag ska jag till sömmerskan och hämta min balklänning som sytts in och upp, hoppas verkligen att den sitter som den ska nu, så den slipper sys om igen.

Det börjar närma sig nu, 17.e Maj och 5 Juni.. jag längtar!

Nej, nu får det räcka för just nu.. kanske återkommer senare.

Ha en bra dag!


Sommaren är på väg*

Underbara vår, eller ska jag säga sommar? För det känns nästan som att sommaren är på väg. I alla fall så fick jag sommarkänslor, när jag idag, för första gången i år, drog på mig bikinin och la mig och stekte på verandan. Ja, det stekte faktiskt.

Nu smyger alla det där "måste-göra-i-sommar-tankarna" fram. Ha mysiga grillkvällar, sitta ute på verandan hela natten i bara tröja och dricka med vännerna, åka ut till tjörn och njuta av havet, ha party med vännerna ute på Tjörn, åka massa båt, bli solbränd som aldrig förr, Åh, vad jag längtar!

Sommaren är verkligen min årstid, finns inget bättre. Jag hoppas bara att denna sommar blir bättre än förra, då vädret sög totalt.

Jag vill ha svensk sommar när den är som bäst, den sommaren ska bli bäst, detta är våran sommar! Jag har bestämt mig.


Humöret är så mycket bättre när solen får skina, allting känns så oerhört mycket lättare, jag älskar det!

Underbara sol!!!


Upprörd*

Visst, jag tycker det är roligt när folk läser och kommenterar mina inlägg här i bloggen. Men när personer som inte känner mig och som inte har den blekaste aning om vad inläggen handlar om, uttalar sig på ett sätt som faktiskt sårar, så gör det mig upprörd.

I min blogg skriver jag om mitt liv och om mina känslor, jag är väl medveten om att vem som helst kan gå in och läsa vad jag skriver och jag tar det, för jag har egentligen ingenting att dölja. Men i ett inlägg som mitt senaste, där det framgår ganska tydligt, att det är ett känslosamt och jobbigt ämne jag tar upp, som en, till mig, okänd person, inte har en aning om vad det handlar om och definitivt inte har ett skit med att göra, kommenterar på ett så otrevligt sätt, då går det på något sätt över gränsen. Visst, kommentera, men på det sättet, allvarligt talat?


Till mitt senaste inlägg, fick jag en kommentar som löd såhär:

" När du säger vi hur många menar du då? Ursäkta men livet förändras, folk träffar nya människor.

Man kan inte hålla fast vid samma människor om peronerna vill gå vidare och inte ha det som det varit. Att tro att allt skall vara som det är just nu i livet är väldigt omoget. folk kommer folk går vidare, vissa finns kvar, dom som inte gör det är människor som känner att dom själva har ett eget liv och vill gå vidare.!
Man kan inte tvinga någon eller vänta i evigheter på att peroner skall börja höra av sig igen.

Det är bara du som blir lidande just nu."



Så först,mitt svar till din fråga: När jag menar VI, så menar jag  framför allt 5 personern: Min mamma, min pappa, min lillebror, min storasyster och mig själv, men även andra närstående till vår familj. Kan du nu förklara  hur jag ska tänka på ditt sätt istället, när det jag skrev om i mitt inlägg handlar om min pappa som efter 27 år lämnat min mamma.

Min mamma är fullständigt knäckt och likaså min pappa, även om han är den som stuckit.

Jag förstår varför min pappa inte orkar mer och jag vet anledningen till varför och jag förstår självklart min mamma som är ett fullständigt vrak just nu. Jag och min syster har börjat bråka om det här, pga våra så olika tankesätt.

Vi hade en dåligt dag och fullständigt kaos utbröt och hon skrek det jag citerar i mitt senaste inlägg.

Så ja, vidare till mina frågor till dig angående din kommentar  "Amanda M"


Ska jag inte hålla fast vid min familj hela livet? Visst, livet förändras... men familjen, hallå?

Vill min familj gå vidare från mig, eller vad är det du försöker få fram? Är jag omogen som utgår ifrån att min familj ska finnas hos mig?

Vill du förklara hur du menar med din kommentar? Om inte, ge FAN i att kommentera om du inte har en aning om vad det handlar om, snälla!! Det sårade!!


Ursäkta mitt utbrott, ytterligare en dålig dag!! Detta inlägg blev väldigt öppet nu kände jag...men somsagt, jag har inget att dölja!!!


Självisk bitch..

Idag har varit en jobbig dag, en av de jobbigaste på länge faktiskt.

Det va ett tag sen jag grät över det här, så idag kom allt över mig på en gång och mina ögon är röda och svullna som bara den.

Jag vill verkligen att detta ska ordna upp sig, att det ska bli som vanligt igen, det är väl självklart att jag vill.

Men samtidigt måste man försöka se situationen som den är och inte göra den mycket värre.

Jag är mer eller mindre den enda av oss inblandade som i alla fall försöker se det från båda sidor, försöker förstå och inte bara döma. Jag vill finnas där på båda sidor, jag är livrädd för att det i framtiden ska uppfattas som om jag valt sida.

Att få slängt i ansiktet en kommentar som: "Du är så jävla självisk, du tänker bara på dig själv och det är alltid dig det ska vara så synd om. Hur skulle det vara om du någon gång tänkte på någon annan än bara dig själv" sårar så jävla mycket, det sätter sig långt inne och det gör ont.

Jag försöker, alla försöker, ingen väntar sig att det ska vara lätt för oss.

Men VARFÖR göra det jobbigare än vad det egentligen är och behöver vara? Ingen kommer klara sig ur det här ensam, vi måste hålla ihop...


*

Michaela, du vet vad som krävs för att jag ska komma till skolan imorgon. Dessvärre en uppgift jag inte tror du kommer klara, haha..
Kärlek <3

Grinig..

Fortfarande trött, trött, trött!!
Skolan idag gjorde mig deprimerad, åkte hem efter andra lektionen, jag orkade bara inte vara kvar. Jag hatar dessutom min lärare i FeB, verkligen hatar! Inte bara det att hon suger som lärare, utan även att hon har noll känsla för andra personer eller noll förståelse för någonting.
Hon är anledningen till att jag inte tänker gå till skolan imorgon, har två lektioner med henne, vilket är två för mycket. Nää, då trivs jag bättre hemma i sängen.
Dessutom går skolan käpprätt åt helvete ändå, så who cares?
I alla fall, istället för att gå på sista lektionen åkte jag och solade en snabbis, sen hem och somnade i nån timma, det va skönt.

Idag fick jag mig ett ryck och började kika lägenheter, jag vill verkligen ha något eget nu, även om det inte är rätt tillfälle för att flytta just nu, men ändå.

Jag ska i alla fall fixa jobb och sen lägenhet.... med dinova!? Det lockar verkligen.


Idag är en dålig dag, grinig och deppig som bara den. M är i alla fall hemma nu, det piggar upp mig lite:)


Jag är trött, trots att jag sovit mitt på dagen... blir nog sängen snart!

Godnatt <3


R.I.P Engla..

Trött, trött, trött!

Jag orkar inte gå till skolan idag. Vad hände med det fina vädret som skulle pigga upp mig på morgonen och som skulle göra det lättare att komma iväg till skolan?

Det kanske kommer framåt dagen.. man kan ju hoppas i alla fall.

Ska snart åka in och möta michan i stan för att sen bege oss mot skolan. Ganska soft dag idag ändå, bara 3 lektioner eller något tror jag, funderar på att åka och sola efter.


Skulle bara vilja ägna en tanke åt den 10-åriga fickan Engla's familj och anhöriga. Någonstans trodde jag ändå att dem faktiskt skulle hitta henne vid livet. Tycker det är så fruktansvärt tragiskt och skrämmande.

Att en människa kan göra så mot en annan människa, ett litet barn som har hela livet framför sig. Det är ofattbart!

Även om man inte har någon aning om vem denna flicka är, så berör det så mycket ändå. Jag lider med hennes nära och kära.

Rest in peace Engla!


Nä, nu måste jag springa ner till bussen. Tror inte michan uppskattar allt för mycket om jag skulle missa den..

Ha en fin dag!


Btw, M är hemma och jag är glaad (F)


Baby, it's you..

Alkohol är skit, men jag tänker inte säga "jag ska aldrig mer dricka", även om det är så jag känner just nu, för jag vet att jag aldrig kommer lyckas hålla det. Nästa helg är jag garanterat tillbaka.

Men usch va jag är dålig idag, jag mår väl som jag förtjänar antar jag, fyllesvin.

Tack gud för vatten!

Tror jag lyckades göra bort mig både en och två gånger igår dessutom, betoning på tror, förstår ni då att jag hade fått lite för mycket av det goda. Förlåt Dinova, Sandra, Nella, Mickan, Marre och Farzan som fick stå ut med mig, haha, det kan inte ha varit roligt!

I alla fall så va det en lyckad kväll med mycket klagande över det manliga könet, men vad är en utekväll utan repliken "Killar är svin"? Ingen aning, jag har aldrig varit med om det.


M har varit i Idre sen i torsdags och alla som har lite vett i skallen förstår vad det innebär för ett gäng killar, ja inte är det att åka skidor/bräda och sen gå hem och lägga sig i alla fall.

Under en sådan resa finns det tydligen inget annat än flaskan som betyder något, eller?

Jag fick i alla fall sagt, vad jag så länge velat ha sagt igår under fyllan och jag hoppas att du tog det på rätt sätt och att du kanske någonstans förstår mig också. Jag förstår att det inte är kul att inse att jag tvivlar på allting du säger eller inte vågar ta åt mig det och verkligen inse att du är en bra kille, men du måste hjälpa mig att våga lita på dig. Det har inte med min tillit till dig som enskild person att göra, utan min tillit till killar.

Jag fastnar allt mer och snart kommer jag säkert vara helt fäst vid dig. Det är då jag behöver veta att det va värt det, att jag verkligen hade anledning till att våga igen, att jag inte hamnar i samma situation igen där jag kan säga "jag visste det, jag skulle aldrig ha gått på samma spel en gång till".

Jag vill att du ska vara killen som ger mig tilliten tillbaka. Jag vill att du ska få mig att inse att det är värt att kämpa för.

Ikväll kommer du i alla fall hem igen och även om du får åka på hur många suparresor du vill, jag har inte med det att göra, och även om jag unnar dig det och vill att du ska ha kul, så känns det faktiskt oerhört skönt att få hem dig igen, för jag måste erkänna att jag tänkt på vad du gör 24 timmar om dygnet sen i torsdags.

Värst va mycket serious talk det blev nu då, jag behövde nog få ur mig det.


För att snabbt byta ämne. Jag älskar sol!! Våren är på väg om inte redan här och lite sol gör susen för humöret. Uteserveringarna är klara och allt blir såå mycket roligare.

Det känns till och med lite lockande att gå till skolan på morgonen när man vaknar till strålande sol.

Jag blir shopping galen när solen tittar fram dessutom, jag vet inte om det är alla söta vårkläder som lockar, eller om det bara är känslan att strosa runt på stan i vårvädret.

Jag och Michaela har varit riktiga shopaholics det senaste, men jag gillar det!

Senaste inköpet är ett par chinos från mq, egentligen inte min stil alls, men det är nog en vanesak. Perfekta till våren och sommaren.


Dessutom har jag fått hem min studentmössa nu, herregud, det börjar verkligen närma sig.

Underbart samtidigt som väldigt skrämmande.

Även om studenten inte kommer att innebära tack och hej till skolan helt för min del, så kommer det bli en stor förändring, men det lockar.

På tal om studenten, så ska jag snart tillbaka till sömmerskan för att prova min klänning igen, efter förändringarna som har gjorts. Tänk om den inte passar längre, haha, det skulle ju vara typiskt.

En annan sak som gör mina dagar mycket lättare just nu är att jag faktiskt varit "frisk" och så gott som smärtfri i typ 1 månad nu och inte nog med det, JAG HAR VARIT MEDICINFRI!!!
Jag kommer inte ens ihåg när det hände senast, om det ens har hänt innan. Behandlingen kanske har hjälpt lite trots allt.
Med tanke på allt som händer hemma nu, så betyder det hur mycket som helst att jag kan få vara "frisk" för jag vet helt ärligt inte om jag hade orkat ta mig igenom allting om jag vart riktigt dålig. Det är inte bara stort för mig, utan även för mamma och pappa som påverkas väldigt mycket av det också.

Veckan som kommer nu kommer att bli väldigt lugn och skön, jag har bara skola måndag och tisdag, ska bli grymt skönt.
Nää, nu ska jag nog göra det bekvämt i soffan och sätta på "vingar av glas", som michaela så snällt lånat ut till mig, taack gumman :)


Baby, it's you!


*

Maybe I could be yours
Maybe you could be mine
God, i've waited so long
Maybe my time has come
To walk by your side

Please put me at ease
now my soul is ready for peace
Give me the lovers curse
Now i'm ready for your,
my rebel, my hope

08-04-06*

Här står jag igen det är inte första gången
samma gamla misstag som håller mig fången
kan inte vara tillsammans, inte på var sitt håll
jag trodde vi kommit en bit på vägen
men här står vi tillbaks på noll

Hur många gånger kan vi säga farväl
hur många gånger kan vi skiljas åt
hur många gånger kan vi säga adjö
hur många gånger kan vi säga förlåt

Ja du kan kritisera och kalla mig vad du vill
men om du tänker efter, vad tjänar det till
vi slår i blindo för vår stolthets skull
och när vi inte träffar då ramlar vi omkull









 
Hur många gånger kan vi säga farväl
hur många gånger kan vi skiljas åt
och hur många gånger kan vi säga adjö
hur många gånger kan vi säga förlåt

Ja du kan skylla allt på mig
om det känns bättre så
men säg mig hellre vad
du tänker på

Vi har rest så länge, jag trodde vi kommit fram
att detta skepp av längtan funnit sin hamn
men allt har ändrat skepnad, allt har ändrat form
vi håller i det vi har
när det blåser upp till storm

Så hur många gånger kan vi säga farväl
hur många gånger kan vi skiljas åt
och hur många gånger kan vi säga adjö
hur många gånger kan vi säga förlåt

Klädsel: Valfri, men obligatorisk*

Jag är inte bäst på att uppdatera min blogg, jag vet, men ni får försöka leva med det tror jag.

Helgen va bra, förutom vissa mindre roliga händelser, tyvärr är det sådant som händer och som ingen kan rå för. Man får se till att försöka stötta och finnas där på bästa sätt då.

Gumman, finns alltid här för dig ♥
Dum som jag är så glömde jag helt av att klockan skulle ställas om natten mellan lördag och söndag så när vi befann oss på centralen helt övertygade om att klockan va runt 4 och sista bussen väntade, så var den istället 5 och sista bussen hade gått för längesen.

Det blev taxi hem till M för min del, där jag deckade så fort jag la mig i sängen.

Kommentaren från M morgonen därpå: "Va social och mysig du va inatt då".

Jag fick gottgöra honom under morgonen istället. Inte helt fel det heller ;)


När jag kom hem väntade släkten och ett lite för tidigt firande av min födelsedag, visst det va väl trevligt, men oj va trött jag va!

Tillökning i plånboken och ett fint halsband fick jag då.


På måndags morgonen, min dag, väcktes jag av mammas fina *host* stämma och paket, alltid lika mysigt att vakna upp på sin födelsedag.

Fina presenter och ännu mer tillökning i plånboken blev det då.

Sen bar det av till skolan, segt som vanligt. Efter det en shoppingrunda, måste ju köpa presenter till sig själv också!


Vid 6-tiden fick jag ett VÄLDIGT(!) oväntat besök, som rörde om i mitt huvud en del, men jag vet vad jag vill och vad jag inte vill.

Jag vet precis vad det handlar om och tänker inte gå på det igen. Du känner att du håller på att tappa mig helt och försöker hitta greppet igen, för att sedan svika mig återigen.

Du kommer i alla fall alltid betyda mycket för mig som en vän men jag är ledsen, det är för sent för någonting annat nu, du har redan spelat alla dina kort.

Tack för presenten(F)


Imorgon ska jag träffa pappa, vi ska fira min födelsedag lite i efterhand då.. vet inte riktigt vad det är som väntar, han är väldigt hemlighetsfull i alla fall. Avenyn runt 19-tiden, det är vad jag vet.

När jag frågade om klädval svarade han bara: "Valfri, men obligatorisk", jobbigt med obligatorisk klädsel, jag som hoppades på att få gå naken.

Jag ser i alla fall fram emot det.


I helgen väntar nog utgång på fredag och förhoppningsvis förfest här. Jag har inte hunnit prata med någon om det typ, så ni som läser detta utan att ha en aning om det och VET att ni är välkomna, info kommer när det är helt bestämt.

Tyvärr är många av mina älsklingar på mässan hela fredagen, så är rädd för att det hindrar dem =( Men vi får se hur det blir med den saken.

Längtar.


Längtar även till lördag då M väntar, jag kommer inte kunna träffa honom något innan helgen och jag saknar honom redan =( Nella, hata mig inte för mitt gulligullande ;)


Nu väntar snart sängen för min del. Ha en fortsatt bra kväll <3
/ C 


RSS 2.0