Finally..

Ja, då va behandlingen äntligen över och precis som jag trodde bröt jag ihop. Väl utanför sjukhuset brast allt, jag grät, oj vad jag grät.. jag kände verkligen hur allt bara släppte. Pappa stod och kramade om mig i säker 10 minuter och berättade för mig hur stark han tycker jag har varit och hur stolt han är över mig. Jag kunde inte sluta gråta, jag va helt färdig. Helt sjuk känsla, men antar att allt som jag haft inom mig, allt som vart så jobbigt, allt som jag inte pratat om, bara släppte.

Och jag måste faktiskt få säga att jag är stolt över mig själv. Över att jag klara detta. Från början var det bara 8 veckor och inte ens det trodde jag att jag skulle orka. Men nu är 12.e och förhoppningsvis sista veckan gjord, en känsla jag inte kan förklara.


Jag och Michela fick för oss att gå ut igår, nyktra.. och precis det gjorde vi. Vi gick ut nyktra och ja, vi kom faktiskt också hem nyktra.

En lyckad kväll från början till slut, dans hela kvällen. Kan det bli annat till den musiken? We like..

Tack för den kvällen Michela, jag behövde den. Jag är så glad att jag har dig ska du veta, Kärlek till dig hjärtat mitt <3


Förövrigt är jag sjukt förbannad över resultatet i idol igår.. DANIEL, MIN GUD, ÅKTE UT!!! Det kan inte vara sant.

Tur för mig att jag och Martin inte hade kvar vårat vad denna vecka också, men osis för Martin. Hihi.


Klockan är 21.30, det är fredag och jag skulle kunna somna vilken sekund som helst. BRA CECILIA!


Men nu ska jag avrunda här, innan det blir för mycket gojja.

Ha en nice kväll.

/C


Imorgon är det över..

Känner ni igen dendär känslan då man har så mycket som bara vill komma ut? Man har så mycket man vill säga, men om man säger det, så ställer det bara till problem och missförstånd, så man håller käft.

Man har så mycket inom sig, att man bara vill skrika högt, slänga något i marken eller bara börja störtlipa, men inget av det går.

Automatiskt sätter man på de lugnaste och mest gråtframkallande låtarna man kan hitta, och lyssnar inte på något annat.

Känner någon igen det? Eller håller jag på att bli knäpp?


Imorgon har jag min sista behandling. Har klarat 12 veckor nu, 12 VECKOR! Det är lång tid. Om jag ska vara ärlig tror jag att jag kommer bryta ihop.. allt kommer liksom bara rinna av mig, allt kommer släppa och allt tungt kommer släppa från mina axlar. Om inte direkt efter, så i alla fall senare, eller nästa dag.. någon gång, kommer allt släppa och då kommer jag att bryta ihop.

Min livs värsta tid, kommer imorgon förhoppningsvis vara över.. Det är stort för mig.

Jag kan inte förklara hur tungt detta verkligen har varit. När jag ser tillbaka på min ungdomstid om 20 år, så kommer jag nog tyvärr se de som den tyngsta perioden i mitt liv.


Tisdag

Tisdag- och en riktigt dålig dag för min del.

Har varit riktigt lipig och grinig hela dagen, näst intill i alla fall.

Måste ha vaknat på fel sida eller något i den stilen, för idag har jag verkligen inte varit mig själv, så långt ifrån det går att komma känns det som.

Hade ställt klockan på halv 7, gick upp 10 över 7, stressa här hemma och stressa ännu mer ner till bussen som gick 5 över halv 8.

Väl på bussen brast allt tror jag, kunde inte ens lyssna på en lugn låt utan att det kändes som jag skulle bryta ihop helt. Dessutom funkade inte min mobil, det gjorde mig ännu mer sur/irriterad/ledsen/gnällig/deppig.. ja, vad du vill.

Tänk att en icke-fungerande mobil kan ställa till det så.


Kom till skolan, stannade 45 minuter och åkte sedan hem igen.. det funkade liksom inte.

Tårarna brände bakom ögonen hela tiden kändes det som och ja, det kändes allmänt jobbigt.

Att jag då inte kunde skicka ett sms till någon, eller ens läsa de sms jag visste att jag hade fått.. gjorde inte saken bättre.

Vet inte riktigt vad som va fel på min mobil, men har i alla fall fått en ny nu, lite gladare i alla fall! Tack pappa <3


Okej, nu ska ni inte tro att min deppiga dag berodde på min söndriga mobil, för så va inte fallet.. men den situationen gjorde mig väl inte gladare direkt.


Sammanfattningsvis då - JÄVLA IDIOTDAG!

Ha det bra
/C


Onsdag kväll, trötter

Klockan är 21.00 och jag ligger nerbäddad i sängen, helt dödstrött... känns som jag skulle kunna somna vilken minut som helst, vilket jag förmodligen kommer att göra också!

Kan vara skönt med många timmars sömn i och för sig.


Bredvid mig, eller snarare på mig, så har jag min katt som förövrigt är sötast i världen och min bästa vän, haha .. det är sant! Igår kväll när jag va jätte töntig och lipade som en sketonge, så va hon nära mig hela tiden.. t.o.m. slickade bort mina tårar från kinderna, tro vad ni vill.. men det är min misse det och så är det!


Idag va tanken att jag skulle åka och sola i stan efter skolan, på ett ställe som verkar helt outstanding, typ i Vasa någonstans.. tror ni lilla jag hittar det? NEEJ, självklart inte ... eller i och för sig så ansträngde jag mig inte särskilt mycket från det att jag gått av vagnen och vandrat i, vad jag tyckte kändes som 200 meter, som det stod att avståndet skulle vara. Jag insåg att detta inte va min grej, så jag vände och åkte hem istället.

Så ingen solning för mig idag, får väl försöka ta mig till sportlife imorgon istället.


Helgen närmar sig med stormsteg, vilket jag ser fram emot mycket.. dock verkar det inte bli någon utgång på fredag med Dinova och Sandra, vilket är synd, men hoppas att det blir nu snart framöver istället.

Lördagen kommer bli kanon, och så även söndagen, (tror jag, hoppas jag, vill jag).. jag saknar dig, jag längtar efter dig och jag tänker på dig hela tiden, din jävla idiot!

Även när jag är sur, grinig och en riktigt bitch, vet du vad du ska göra för att  jag inte ska vara gnällig längre. FARLIGT!

Jag faller för dig!


Imorgon blir det mycket plugg i full fart med projektarbetet/UFföretaget. Affärsplanen ska skickas in imorgon. Vi har kommit ganska långt, men har en del kvar.

Nu känns det som att vi verkligen är en bra bit på väg och det är roligt. Vi har kontakter som verkar intresserade och verkligen anstränger sig för oss och vårt företag, riktigt kul.


Nä, nu ska jag stänga ner här, vilket är ganska svårt med tanke på att going är inne på msn och goar sig.. DUMMA DIG!


God natt och sov så gott min änglar!

Massa kärlek till er.

/C


Söndag

Jag som skulle försöka bättra mig med uppdateringen här. Det har inte gått så bra, som ni som läser, säkert märkt.

Har vart ganska mycket skola och så denna vecka, det är ju trots allt första veckan på typ 5 veckor som jag kunnat vara i skolan i alla fall lite. Så ni förstår säkert att det är mycket att ta igen, framför allt med projektet/företaget, men det går framåt, vi är på gång, det känns bra nu.

Har kollat upp hur mkt jag har missat och så denna termin, självklart är det mycket, men som det ser ut nu så grejar jag det, det känns bra. Då slipper jag att läsa en 7.e termin.

Har bara 2 veckor kvar på min behandling, som det ser ut nu i alla fall. Jag har klarat 10 veckor nu, så jag klarar nog 2 till utan problem. Sen är det bara att hoppas att det håller i sig efter det, så att jag inte behöver mer behandlingar eller mediciner. Min läkare verkar väldigt positiv nu i alla fall, trots att det va kritiskt i början.

Känns som jag kommit tillbaka en bit i alla fall, kommit tillbaka till den riktiga Cecilia.


Det va utgång igår och oj så kul jag hade. En kväll att lägga på minnet, en kväll med helt underbara människor och helt underbar stämning från början till slut.

Började med lite förfest hemma hos Michaela, drack lite vin och hade allmänt trevligt bara, fick i mig helt lagom mängd alkohol. Sen bar det av mot stan och BLVD där vi knappt hann komma in, innan vi intog dansgolvet och dansa rumpan av oss till härlig musik. Ganska hes vid kvällens slut kan jag lova, blev en och annan "sjunga-med-låt".
Blev inte alls mycket att dricka där inne, en drink bara, men kände inte alls behovet av mer, allt va bara toppen, det skulle inte förstöras med för mycket alkohol.

Syrran och hennes kompisar kom också dit, vilket va väldigt trevligt. Det blev inte så speciellt sent, utan tog taxi med syrran och dem, efter ett efterlängtat besök på Mc.donalds, vid halv 3-tiden, kändes lagom.

Helt enkelt en kanonkväll, som verkligen behövdes för oss alla.

Nu väntar en vecka fylld med behandlingar och skola innan vi välkomnar helgen igen, då blir det ännu mer festligheter. Utgång med Sandra och Dinova på fredagen, vilket ska bli riktigt roligt, alltför längesen vi umgicks sist, upp och kolla seriepremiären i bandyn på lördag förmiddag med Michela, någon mer som är på?, Sedan hem för att ladda upp inför en fullspäckad kväll hemma hos Michaela, middag, berusning och ett underbart umgänge.

En fullspäckad festhelg helt enkelt, ser fram emot den.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag är jätteglad över att jag träffade dig, är bara rädd för vad som kommer hända nu.

Du frågar mig om jag tycker situationen är jobbig. Det är väl självklart att jag tycker. Hade det inte vart konstigt annars?

Jag vill inte sätta mig själv i en situation, som jag senare kommer att ångra. Därför vill jag låta allting ta sin tid och inte göra förhastade saker. Som du själv sa: "Vi får ta det som det kommer, och se hur det utvecklar sig".

Ge mig tid, ge detta tid.. så gör du våra hjärtan en tjänst, i alla fall mitt.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Vill bara avsluta detta inlägg med att säga hur otroligt tacksam jag är över att ha er vid min sida, ni vet precis vilka ni är. Under denna tiden har ni varit helt fantastiska mot mig, det har varit en sjukt jobbig tid och ni har funnits där för mig hela tiden, jag har aldrig ens behövt tveka på det. Det betyder så mycket för mig ska ni veta. Fortsätt vara de fantastiska människor ni är, så kommer ni komma långt. Jag beundrar er, mer än något annat. Vänner som er, borde alla ha!


Ulrica, jag saknar dig. Jag finns alltid här !



Oj, blev ett ganska långt inlägg dethär, jag som skulle försöka fatta mig kort.

Ha det bra alla
/ C

Min fina vän (L)

Finare vänskap får man leta efter!
Jag saknar dig så att det gör ont.. jag saknar de tiderna!
Våran vänskap kommer alltid finnas där!
 


Haha, va bara tvungen.. lite säääxy bilder från förr (L)




Uppdatering..

En del har klagat på min så dåligt uppdaterade blogg det senaste. Ledsen för detta mina vänner. Alltid kul att ha sina trogna läsare, som fatiskt märker när det vart lite dåligt med uppdateringen.

Btw. Kommentarer uppskattas (a).


Det senaste .. ja, vad har hänt? Jo, jag har avslutat min ena behandling, alltså blivit av med nålen.. hur gött är inte det då?

Känns hur skönt som helst. Dessvärre har jag en behandling kvar som kommer att pågå ett tag till, segt.

Det "firades" med lite utgång på onsdagen.. hur den kvällen va ska jag nog inte ens nämna..

Men kunde nog inte sluta på annat sätt med tanke på mitt stora medicin intag under en längre period, mitt dåliga matintag under både en längre period, men framförallt dagen och en väldigt lång period utan någon alkohol över huvud taget.

Tack sötnosar för den kvällen.. för hjälpen liksom ;)


Torsdagen, då va det mys med mina söta väninnor, tråkigt att vissa saknades. Det va en väldigt mysig kväll som verkligen behövdes för oss alla! Jag tycker om er<3


Idag va första gången för mig i skolan på vääääldigt länge. Kändes lite konstigt.

Har inte hunnit prata med alla lärare och så än.. men kan bara tänka mig hur mkt jag har att ta igen.. om det ens är värt att ta igen det just nu är en annan fråga.

Ska i alla fall försöka komma igång lite .. framförallt med projektarbetet. Det behövs goda insatser av oss alla nu. Framförallt av mig, som inte vart i skolan någonting. Förlåt älsklingar!


Ja, förövrigt så träffade jag sötnos för första gången på väldigt länge i fredags. Hur mysig kväll som helst.

Faller jag igen eller? Bra? Dåligt?

Du har i alla fall insett vad du gjorde och bett om ursäkt för det. Det är stort för mig.

I din närhet mår jag bra!! Den saken är säker i alla fall.


Michela är på intensivkurs nu. Vill bara passa på att önska henne lycka till. Hoppas att du kommer tillbaka med körkortet gumman. Jag tror och hoppas på dig.

Tänker på dig.


Nu vet jag inte riktigt vad jag har att säga mer.. så nöjer mig för ikväll.

Ska försöka vara bättre på att uppdatera i fortsättningen!


Sköt om er mina fina <3 Jag tycker om er..

/C


RSS 2.0