08-03-28*

Jaha, så var det fredag igen. Denna vecka har verkligen gått så oerhört fort, snart måndag och skola, men även min födelsedag.

Det suger att fylla år på en måndag alltså, hade vart roligare att fylla år i helgen, då hade man fått med folk ut för att fira lite lättare. Inte för att det där med att fira spelar så stor roll för mig, men det hade i alla fall lockat mer då.


Träffade pappa igår, usch va jag hatar att inte ha dig hemma .. saknar dig hela tiden och vill inget hellre än att du ska komma hem, men samtidigt så vill jag att du ska må bra också.

Vi strosade runt på stan, shoppade lite och käkade lunch på en nyöppnad thai, mysigt.

Sen släppte han av mig hemma och följde med in en stund, jobbigt.. igår va första gången på länge som jag verkligen grät ut, mina ögon va röda och svullna som jag vet inte vad sen senare på kvällen.


Början av kvällen spenderade jag hemma hos mina kusiner, där vi firade Filip som fyllde år, men även mig lite smått som snaaart fyller.

Efter det bar det av hem till Michaela där Nella, Johanna och Johanna satt och förfestade lite smått.

Kände inte alls suget till en början, men efter några drinkar uppe hos Michan så va jag på G igen, vilket snabbt försvann väl inne på Sticky.

Jag tror aldrig jag har varit med om så mycket folk inne på en och samma nattklubb tidigare, det va helt sinnesjukt, att dem släppte in så mycket folk.

Jag kunde inte röra mig med ett glas cider i handen utan att jag hade hela glaset över mig sen.

Det va väl inte bara de faktum att det va så sjukt mycket folk som jag tyckte att det sög, utan även att Mr.idiot va där och idiotade sig med en annan idiot, som för övrigt kan ge fan i att bete sig så.

Du får hångla hur mycket du vill, åk hem och ha sex heeela natten om du så vill, I don't care, men på det sättet... det är både respektlöst och pinsamt. Det är inte bara respektlöst mot mig, utan mot andra också.. tror inte du vill att dem får veta va?

Du är den största playern som har fötterna på denna jord, förstår inte att jag slösat bort så mycket tid på dig!


Ikväll är det ett efterlängtat återseende med min älskling Karin som står på schemat, saknat dig!

Blir en snabb sväng in på keybar för att hämta mitt kort, sen får vi se vad vi känner för just då, festa eller bara sätta oss ner någonstans och prata, så som jag älskar att göra med dig.

Våra samtal kan vända från tårar till skratt på mindre än 3 sekunder.

Ser fram emot kvällen!


Vet inte riktigt vad jag har att säga mer än att jag för första gången på länge känner mig glad trots allt som pågår just nu på något sätt, anledningen till detta är inte svår att lista ut.

M, you make me smile!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ha en kanonkväll!
/C


08-03-26*

God morgon!

Igår innan jag gick och la mig tänkte jag vakna hyfsat tidigt idag för att försöka vara riktigt ambitiös och kanske få lite skolarbete gjort.

Lättare sagt än gjort måste jag erkänna. Det kommer inte att bli något skolarbete gjort idag, det kan jag lova er.

Tänkte istället lägga mig i ett varmt bad, sen bär det av till sömmerskan med min balklänning, som ska sys in och läggas upp. Balen börjar faktiskt närma sig nu.

Ikväll väntar förhoppningsvis ett besök hos Mr.x (Jag måste ju vara lika cool som alla andra som benämner sina sååå hemliga personer som Mr.X).. fast nä jag gillade inte riktigt det där, så det får bli M som Michaela så fint kallar honom.


På måndag är det min tur att fylla 19, spännande va? Haha.

Det kan ju inte finnas någon mer meningslös och tråkig ålder än 19? Möjligtvis 17 då.

Jag vet inte om jag har tänkt att "fira" det på något speciellt sätt, blir väl kanske någon utgång någon gång, haha. Jag bryr mig faktiskt inte så mycket om jag ska vara helt ärlig.


Nä, nu ska jag äta lite frukost.

Ha en bra dag <3

Dinova... Always and forever(L)


You make me smile..

..Ett litet samtal och jag blir glad och sprallig som aldrig förr..


Rihanna - Cry


Triangeldrama

Jag har varit sämst på att uppdatera här på bloggen nu det senaste har jag märkt, haha.

Men jag finner ingen mening med att skriva något, om jag inte har något att skriva eller om jag inte känner behovet av att skriva av mig lite.

Bloggen har jag faktiskt mest för min egen skull. Att skriva av sig lite ibland är faktiskt ganska skönt och ofta får man ut vad man känner lättare i text än i tal.

Som de som bör veta, vet, så har min tillvaro varit som en bergochdalbana det senaste, humöret har verkligen pendlat upp och ner från dag till dag. Vissa dagar funkar bättre än andra. Vissa funkar inte alls känns det som, då är det tur att jag har de fina vänner jag verkligen har, som förstår och som stöttar, som inte klandrar och som inte dömer.


Denna vecka är det påsklov, ett välbehövt och efterlängtat sådant. Ska bli så skönt att vakna utan ångesten och att vakna när man själv vill vakna, ingen väckarklocka som ringer och inga tider som måste passas.

Dock hotas mina sovmornar av en sötnos som har ett jobb att gå till varje morgon och som är ganska duktig på att ringa vid en allt för tidigt tidpunkt, det fick jag ju smak på förra veckan.


Något som just nu är ett ganska hett ämne är det omtalade triangeldramat som jag nog råkat röra om lite i, vilket inte var min mening egentligen.

På något sätt så tycker jag så synd om dessa två tjejer som kommer i kläm här, ni har verkligen valt fel kille att fastna för, jag om något vet.

Jag vet egentligen ingenting om er, jag känner er inte... men en sak vet jag, ni båda är värd någon bättre.

Jag har varit där ni är nu, jag har mått lika piss som ni säkert gör nu.. eller i alla fall kommer göra inom en snar framtid.. ni kanske bara inte vet om det än.

Jag har varit lika hopplöst förälskad i honom, jag har varit lika blind för all skit han står för, men jag har också tagit mig ur det.

Idag står jag utanför det där, men ändå mitt i det. Jag är inte kär i honom längre, jag vill inte vara med honom på det sättet längre för jag vet precis hur han är, så för min del får ni ha honom för er själva, men va rädda om era hjärtan!

Så dedär sne blickarna ni kör med och det där småpratet som pågår, sluta med det, för min mening va aldrig att ta honom ifrån någon av er, hade jag vetat då, hade det vart annorlunda!

Som jag sagt innan: "He's all yours, jag vill inte ha honom!!".

Nu ska jag ta tag i mig själv och försöka orka mig upp ur sängen och fräscha till mig lite, för snart kommer mormor hit och ska laga middag åt oss.

Min mormor är bra!! I denna jobbiga situation som är just nu, så har hon varit bäst! Ställer upp som ingen annan lika närstående.


Ha en bra dag!!


S? E? Varsågoda... He's all yours;)


I fall asleep by the telephone
It's 2 O'clock and I'm waiting up alone
Tell me where have you been
Found a note with another name
You blow a kiss but it just don't feel the same
Cuz I can feel that your gone
I can't bite my tounge forever
While you try to play it cool
You can hide behind your story
But don't take me for a fool


You can tell me that there's nobody else 

(but I feel it)

You can tell me that your home by yourself

(but I see it)

You can look into my eyes and pretend all you want
But I know, I KNOW!!!
Your love is just a...LIE!!!

It's nothing but a lie!!!

You look so innocent
but the guilt in your voice gives you away
Yeah you know what I mean
How does it feel when you kiss when you know that I Trust You
And do you think about me when she Fu**s you
Could you be more obscene
So don't try to say your sorry
Or try to make it right
Don't Waste your breath cause it's to late
IT'S TOOO LATE


Somsagt... S eller E? Han är helt och hållet eran att bråka om..

Utv.samtal och helgens äventyr..

Jag ska åka in till skolan och ha utvecklingssamtal nu snart, roligt va?
Jag har struntat fullständigt i skolan hela denna veckan, ja heeeeela min långa skolvecka (Mån-Ons).
Med udantag för en timme, då jag va inne och redovisade Historian med Malin, som vi för övrigt fick VG på. Vi kan när vi vill <3
Jag förstår inte riktigt meningen med utvsamtal, det har i alla fall aldrig gett mig någonting innan. Möjligtvis att det ger föräldrarna någonting när man gick i grundskolan och dem fick reda på hur flummig man va på lektionerna, så att det senare kunde säga: "Du får börja koncentrera dig mer på letionerna nu då" och sen nästa utvsamtal va det samma visa igen.
Men NU, nu ska inte ens mina föräldrar vara med på det, så varför i helvete ha det? Jag lär mig inget!

Men i alla fall, efter jag vart i skolan på det jävla samtalet, så börjar min helg och jag ska börja se fram emot lördagens äventyr ute på Marstrand, det ska bli niiiice :)
Black&White party på strandverket där Grand Prix gästar, kommer bli toppen med mina älsklingar :)
På fredag ska jag en snabb sväng förbi Keybar för detdär vip-kortet, jaaaa :D Jag blev faktiskt lite glad när jag fick meddelande om att jag blivit utvald =D Wohoo.. alkoholistkvällarna börjar ge utdelning, haha.

Förra helgens äventyr bör också nämnas, trevligt firande av Michan som fyllde 19. Jag bröt INTE ihop :D Men det va nära några gånger, men jag hade bestämt mig för att inte vara den som förstörde kvällen :)
Började med förfest och middag hemma hos födelsedagsbarnet sedan bar det av in till stan med Jag, Malin, Frida och Sofie stannade inte allt för länge innan vi slängde oss i en taxi för att åka hem till killarna som satt och drack hos Jocke istället, trevlig avslutning på kvällen... haha hmm, jaaa.

Mamma: Du är stark!
Pappa: Jag saknar dig <3
Mamma&Pappa: Jag älskar er!

Tillsammans klarar vi allt!

Nu ska jag slänga mig i duschen och sen kasta mig ut i det underbara vädret, tänkt va lite sol kan göra med humöret! Att åka in till skolan, känns inte lika ångestladdat längre, haha.
Ha en fin dag ute i vårsolen. (man kan faktiskt få lite färg av den också, så pressa :D)

Grattis <3

Grattis Michaela Gillberg på 19-års dagen (L)...
Ikväll är din kväll och vi ska göra vårt bästa för att den ska bli så lyckad som möjligt.

Grattis, Grattis, Grattis <3 <3


RSS 2.0