Stupid*

Åh, jag blir så arg på mig själv..
Vaknar vid halv 10 tiden, mamma säger att hon kan köra mig till skolan... Fan va skönt, sova lite till då, börjar ju kl:12..
Kollar scemat för säkerhets skull i all hast.. Whaaat :O 11:15??
Jaha, jag har väl drömt att jag börjar 12 då..
Mamma kör mig till skolan, möter Louise och Emelie, som säger att min lektion börjar 12... Men neej, det gör den inte alls.. jag kollade ju schemat..
Men mycket riktigt, jag börjar klockan 12.. jag kollade på onsdag istället för torsdag.. stupid..
Så nu sitter jag här i skolan och väntar på att min lektion ska börja... okej, det va ju bara 45 minuters skillnad, men ändå.. jag hade kunnat ligga kvar i sängen lite till ju..

Slutar dock efter den lektionen, klockan 13.. då ska jag till butiken och hämta elins nycklar och lämna/hämta lite kläder..
Funderar på att kika förbi Nella på jobbet, men hon börjar kl: 15.. så får se vad klockan är när jag är klar.. :)

Fan va håltimme är tråkigt, spec när de andra har lektion...
Okej, sen när man har lite att plugga på, så kan man ju utnyttja tiden till det.. men nu, det finns ju fan ingenting att göra... min dator är dessutom helt jävla sjuk, så ingenting funkar på den typ.. jo, jag kan skriva blogg.. wohoo..
Men imorgon ska jag få en sprillans ny dator från skolan, äntligen..
Det är bara att skrota denna..

Jaja, nu ska jag försöka fördriva min tid på bästa sätt.. bara 20 min kvar typ :)
Ha en bra dag..
Hörs senare!

Hejdå!

Trött*

Även denna dag i skolan överlevde jag, min längsta och jobbigaste dag..
Sjukt trött nu och det lockar jävligt mkt att somna någon timme, som förmodligen blir 2..
Imorgon börjar jag inte förrän 12.. och har bara en lektion, så slutar 13, asgött..
Då blir det en sväng till butiken, lämna och hämta lite grejer...
Nella, vilka tider jobbar du imorgon?:)

Blir jobb på lördag och det känns bätter nu när jag vet att jag ska ha butiken istället för att vara på lagret..
Så mellan 11-16 är ni välkomna till stylein och hälsa på..  Kommer nog behöva sällskap, tror nämligen jag blir ensam i butiken på lördag.. :/


Nu ska jag sova eller ngt liknande... mina ögon går i kors..


Hörs snart igen, kanske redan ikväll? :)


Puuss och Hejdå!


Blää*

Godmorgon!
Mer än hälften av er som brukar läsa min blogg, ligger väl och sover nu.. det hade jag mer än gärna också gjort kan jag lova!
Istället gick jag upp vid halv sju tiden för att återigen bege mig ut i regnet och åka till skolan.. det suger hårt!

Något som suger ännu mer är att mina lektioner ligger så jävla dumt.. det känns som hela mitt schema består av håltimmar.. Nu har jag precis haft Engelska.. jag, som ensam tjej och en hel drös med killar.. hmm..nej, inga snygga.. inte ens i närheten!
Min nästa lektion börjar 11:15, Företagsekonomi B.. inte så jävla pepp på det alltså..

Fet träningsvärk efter träningen igår har jag också.. Bara massa klagomål här idag...

Så nu är det bara att vänta på att klockan ska bli 11:15.. bara jättelång tid kvar nu.. woho!!

Puss.. ha en bra dag!

Uppdate.. *

Dålig uppdatering har det varit här ja, inte orkat helt enkelt..
Men uppdaterar väl lite kort här då..

I fredags, första dagen jag äntligen kände mig lite piggare, så blev det utgång och oj vad glad jag är för att jag haka på..
Det finns inte så mkt att säga mer än att det va väldigt lyckat och att jag hade väldigt roligt hela kvällen/natten.
Vi satt först hemma hos Malin ett tag och förfesta lite, Jag, Malin, Sofia, Emelie, Jocke, Johan, David och Kindberg.. Kändes skönt att träffa Davids flickvän och att jag och David kunde umgås med varandra som vänner utan att det kändes wierd eller konstigt på något sätt.. också skönt att hon tog allt bra och att hon va väldigt trevlig och social mot alla, synd bara att kvällen slutade lite tråkigt för hennes del där..
Vi lyssnade på musik och hade allmänt trevligt..
Jag skickade iväg ett sms på vinst eller förlust, det blev vinst, haha..
Vi gick vidare till Trädgårn där ännu fler folk möttes upp, Pontus och gänget, trevligt trevligt...
Kvällen avslutades på Mc.donalds.. trots mitt tin tin begär, men jag fick offra mig...
Sen taxi hem och sängen, skönt!!

Lördag och söndag tillbringades hemma med lite godis, cola, film och även lite bra läsning.. Stieg Larsson, han är en bra författare han, haha!!


Igår va jag tillbaka i skolan igen och det kändes... ja... det kändes piss.. Jag är så opepp och så omotivierad att det bara känns som om det kommer gå åt helvete, men jag hoppas att det känns bättre snart :)


Skola va det som gällde idag också, 1 lektion på 45 minuter från 08:30 - 09:15.. Men ja, jag uppskattar att gå upp klockan 6 på morgonen, ge mig ut i pissregn för att åka till skolan och vara där i 45 minuter.. Blä!

Mötte upp Michaela efter det, det blev frukost/lunch på tin tin.. mumma..


Kom hem, somnade någon timme eller två tror jag..

Nu ska jag snart iväg till gymmet för att träningspass.. bodyjam blir det.. ska bli skönt med lite träning och att rensa tankarna lite :)


Ha en fortsatt bra eftermiddag/kväll!


Hejdå!


Va rädd om deras hjärtan.. *

Godmorgon mina vänner!!
Inatt har jag sovit riktigt gott och hyfsat länge, behövde det..
Känner mig ganska kry nu faktiskt.. ingen feber, inte ont i halsen... dumt o säga att jag inte har någon hosta och att jag inte är hes, men det är förhoppningsvis snart också borta :)
Ni får stå ut med min seeexy hesa röst ett tag till.. stackars Ulle kände inte igen mig igår när hon ringde, haha.. så går det efter en Magalufs resa.. men jag skyller på vår aircondition..

På tal om ingenting så är M, det största svinet som går och någonsin kommer gå på vår jord.. utan tvekan..
Om jag hade minsta lilla dåliga samvete för det jag gjorde mot dig innan Magaluf, så är det totalt bortblåst, du förtjänade allt och så mycket mer!!!
Att du ens har mage att få mig att tro att du gjort slut med din flickvän, får mig att åka till dig och inte nog med det, får mig att ha sex med dig.. helt i tron om att du och tjejen gjort slut... hur fan kan du med? Inte bara mot mig... utan inte minst din flickvän..jag känner mig så jävla dum och så jävla respektlös mot henne..
Och ja, inte nog med det... du skickar sms där du skriver hur mkt du ser fram emot att träffa mig och bla bla bla, allt dethär.. när du har flickvän...
Tro inte att det är slut här... utan nää, du ska också gå och vara otrogen mot din flickvän IGEN, fast den gången med en strippa nere på mallis..  Det finns inga ord för dig!!


Jag frågade hur du kan leva med ditt samvete... jag får till svar.. Det är lite jobbigt i början, men sen förtränger man det..

Ha? Allvarligt talat... visst, jag har alltid tyckt att killar är svin, men alltså.. dethär tar priset...

När vi ändå pratar om sviniga killar så kan vi ju lika gärna fortsätta..

Jag ser det som något positivt att du har gått vidare och in i något nytt, det är det jag har väntat på i 2 år nu, så att jag också kan få en chans att helt gå vidare..
Men samtidigt så får jag dåliga vibbar.. som fan.. du är inte dig själv.. du säger saker idag, som du kanske inte borde säga.. utan som istället borde va sagt för längesen.. vad tänker du med?
Det senaste året, så har jag inte förstått mig på dig, inte ens försökt att göra det.. för det skulle vara till ingen nytta...
Sättet du tänker på, eller med (?) när det gäller tjejer, kärlek, känslor, sex.. ja allt i det ämnet egentligen.. får mig fan rädd ibland!!
Jag är glad att jag inte kommer vara en del i det längre och jag hoppas innerligt att du kan klara av detta förhållandet bättre än vad du har gjort med vårat!!!

Jag är rädd för hur många du lyckas såra denhär gången.. det är fina tjejer, va rädd om deras hjärtan.. tyvärr kanske det är försent nu... men snälla, lär av dina misstag..

Vi byter ämne..

Eftersom jag känner mig hyfsat pigg idag, så väntas utgång ikväll.. Malin ska firas, min duktiga malin <3
Det ska bli skönt att träffa dig igen, har saknat dig jättemycket hjärtat!
Inte nog med att jag får träffa henne.. jag får ju också träffa Jocke.. och gänget(?) Det va ett bra tag sen, så det blir ett kärt återseende..
Och nej, inte nog med det heller.. Sofia ska ju med också.. :) Kanske blir det ett firande i förskott för din del, utan att vi vet om det bara.. ;)
Det ska bli härligt att träffa henne också faktiskt.. vi har säkerligen massor att prata om... och det är en möjlighet för oss att lära känna varandra bättre också.. på tiden tycker jag!!

Jag tror säkert att vi kommer träffa en hel del andra goa människor ute på stan.. det gör man ju nästan alltid!!

Väldigt synd att detta krockade med din lilla tillställning Ulle =( Jag hade gärna kommit till er också.. hade vart supermysigt.. men om inte annat, så kanske vi ses ute senare? Vi håller kontkaten Darling!!

Så är ni ute och slirar ikväll gott folk... Don't be a stranger ;)

Blev ett långt och känsloladdat inlägg dethär.. men behövde nog avreagera mig lite.. :)
Redo för nya tag!
Ikväll blire partaj!

Hejdå!


Sjuk*

Gaah, jag har så jävla ont i huvudet, halsen och typ hela kroppen.. usch på att vara sjuk!!
Nojig som min mamma är, så springer hon runt här som en jag vet inte vad och tror att jag åkt på all världens skit i utlandet, haha.. och tycker absolut att vi borde ringa läkaren, men neeej.. ni som känner mig, vet att jag inte träffar läkare mer än nödvändigt, som i mitt fall är alldeles för ofta ändå..
Jag ska nog snart vara på fötter igen, på fredag hoppas jag =D

Usch, jag har ångest inför plugget... jag orkar inte.. jag vill inte... blä på det!! Jaja, någongång måste jag ju ta tag i det ändå.. och blir det fler behandlingar som hoppar jag med en gång.. då får det vara!!

Söta Ulrica och hennes vänner ska bowla imorgonkväll och undrade om jag ville följa med, hur kul hade inte det varit då? Sjukt roligt, men självklart ska jag vara sjuk då och måste förmodligen tacka nej.. inte kul alls :( Fast dom ska nog vara glada att dom slipper se mina tappra försök att få iväg klotet.. hmm.. haha..

Idag fixade den bästa teoriprovet, hur grymt är inte det då? Grattis Malin, du är så duktigt..

Så jävla starkt att klara det, på de lilla du faktiskt pluggat.. jag är jättestolt över dig och hur glad som helst för din skull <3

Graaattis igen =D Fira i helgen? :D


Nu ska jag försöka bota min hals med lite glass, om det nu funkar..


Hejdå!!


*

Att sova i sin egen säng igen, ja det va.... typ underbart!!
Veckan i Magaluf va bra, fast både jag och Karin va ganska besvikna på stället, tror det va både första och sista gången jag åker till just Magaluf, men Mallorca i sig ska jag nog inte klaga på.
Efter en vecka fylld av de mesta, så tyckte nog både jag och karin att det va ganska skönt att komma hem igen..
Nu ligger jag hemma i hög feber, en ond hals och en förfärlig hosta, usch.. men det är väl så det går efter en sådan resa antar jag, ändå tycker jag att vi varit ganska skötsamma..

Jag och dansken vid poolen, het diskussion om magalufs brister i nattlivet:

Jag :"Yes, I know it sucks that it is like that... One swedish bar, one english bar, one aaa nnn... danish bar..." (
Tänkte egentligen säga norsk bar, men hur i helvete säger man det på engelska, tänkte jag för mig själv, så ja det fick bli dansk bar)

Dansken: "Oh really, were is the danish bar?" (Heelt överlycklig över att det tydligen skulle finnas en dansk bar i Magaluf)

"Ehm, I don't know"


Ja, det finns massor att berätta om resan, men tror jag sparar det till en annan gång..


Snart börjar skolan för min del också, det suger...

Ja, jag vet, jag tog studenten i våras... men jag har ju massa ämnen att plugga upp, efter min helvets behandling förra hösten..

Känns lite sådär att komma dit utan någon man verkligen känner, folk kommer titta på mig och tänka "Oj, va hon så kass i skolan så att hon måste gå om.. "

Tänk om ingen vill prata med mig? Haha, jag kommer bli ett mobboffer =(

Får väl hoppas att det finns någon som i alla fall vill ge mig ett leende någon gång och säga hej, haha...


Sofia har jag ju pratat en del med och Louise en hel del också.. så jag får väl kanske typ tvinga dom att göra mig sällskap ibland, haha..

Å andra sidan kanske det är bra att man inte går med sina allra närmaste, som man alltid har något att prata om med, vilket ofta gör att allt annat än just studierna blir intressant... jag kanske tillochmed kan lämna skolan med riktigt bra betyg?

Jaja, nu ska jag fortsätta kurera mig med lite choklad, mums...

Btw... Malin, LYCKA TILL!! Säger inte mkt mer om det, men du vet vad jag menar..


I'm home...

I'm home!!!
Tröttast i världen..
Nu ska jag gå i ide.. och sova i min egen säng..



Finally*

Nu flyr vi regnet och sticker till solen, badet och festerna i en vecka!
Ha det bra, för nu drar vi till Magaluf!!
Hejdå!


Magaluf here we come..*

Om 18 timmar ska jag möta baby på landvetter, för att sen sätta oss på planet som tar oss till Mallorca och Magaluf, hur sjukt är inte det?
Om 24 timmar så är vi förhoppnings hemmastadda i lägenheten och vi är väldigt snart heelt igång på att påbörja resans första utgång.. Åh, jag är som ett litet barn, haha.

Idag har jag växlat pengar, vart på banken, fikat med pappa, vart hos frissan och en hel del därtill..
Det börjar kännas att det närmar sig nu och jag måste nog erkänna att jag har lite resfeber, haha..
Jag blir stressad bara av tanken att Karin inte ens börjat packa än... Hallååå?? Jag har varit färdigpackad i typ en vecka nu, haha.. nae inte riktigt så illa är det väl inte, men en dag i alla fall..

Ja.. vet inte riktigt vad jag har att säga mer.. kommer sakna alla min älsklingar, som jag redan saknar väldigt mycket!

Men, jag ska festa för er också..


Får se om det blir något mer inlägg innan jag beger mig av.. om inte, så hörs vi igen den 16.e när vi kommer hem..
Hos vissa lär nog ett och annat sms dyka upp också.. att ringa blir nog lite för dyrt... men man vet aldrig på fyllan :)
Ha det bäst, för det ska vi ha !!!


Hejdå!!


Jobb* Magaluf, 2 dagar kvar..

Sista dagen med jobb idag innan vi sticker, wohoo.. iförsig är ju morgondagen kvar också, men den består inte av jobb utan bara massa fixa och dona... och en förändring av frissyren =D Får se hur mkt jag vågar, man vill ju inte se ut som ett fågelbo i hövvet i Magaluf..

Hoppas på att det går smidigt at work idag, så att dagen rinner iväg snabbt..

Att vädret är som det är gör det bara ännu mer härligt att få komma bort härifrån ett tag.. kan ju hoppas på att det ändrar sig lagom tills vi kommer hem igen..

Jag längtar, längtar, längtar..

Saknar mina flickor, som det har blivit alltför sällan att man har träffat i sommar, varför ska vi alltid vara så jävla sämst på det? Dåligt!!

Nu måste jag rusa till bussen...
Ha en bra dag!

Hejdå!


Magaluf, 3 dagar..

Vid 7 imorse, ringde Elin och väckte mig.. jag slapp jobb idag, riktigt skönt att kunna sova vidare hela morgonen..
Vaknade dock ganska tidigt sen ändå.
Tog en sväng in till stan för att köpa lite nödvändigheter till resan..
Med mig hem fick jag 2 linnen, underkläder (man vet ju aldrig vad som händer där nere, haha), smink och lite annat smått och gott..
Kollade igenom lite av vad jag ska packa med mig.. la ner det som jag ABSOLUT INTE kan åka utan och ja, vad ska man säga? Jag och välja ut enstaka plagg att ta med mig, är väl inte den bästa kombinationen... har i alla fall nu kommit fram till att jag har 15 klänningar som jag har tänkt packa ner! 15 klänningar på 7 dagar!! Ja, det låter väl alldeles utmärkt va? Haha, jag är smått skadad, jag vet..

Sen så är det ju inte bara klänningarna som ska med ner i väskan, utan en helvetes massa andra plagg.. men det blir nog klänningarna som får regera väskan denna gången...
Jag är livrädd för att glömma någonting..


Tänkte snart börja fixa en go playlist på ipoden som får ta över högtalarna där nere, men jag som nästan bara lyssnar på depp här hemma och det är vad som finns på min dator, så har jag lite problem..

Så kom gärna med tips på riktigt sköna partydängor, som man bara inte får missa.. :)


Jobb imorgon, frissan och förberedelser på fredag sen på lördag smäller det, Magaluf here we come..


Nu ska jag fixa käk som jag kan ha med mig till jobbet imorgon, ska göra något riktigt smarrigt, höhö..


Malin, jag saknar dig.. <3

Riktigt synd att jag missar det så omtalade partyt, hoppas ni får kul i alla fall.. och festa för mig också, så ska jag festa för dig, det lovar jag ;)


Ha en härlig kväll!!

Hejdå..


Magaluf, 4 dagar kvar

Idag har det varit jobb för hela slanten, gick faktiskt bättre än vad jag imorse trodde..
Kände på mig att det skulle bli en riktigt jobbig dag, med massor av leveranser..
Istället tillbringade jag halva dagen med leversanser och andra halvan tillsammans med Elin, vilket var väldigt trevligt.. Jag valde ut lite klänningar som fick följa med mig hem.
Hennes kollektioner är verkligen underbara, man tröttnar aldrig, hon är så sjukt duktig och det har gått så bra för henne på så kort tid.. hon växer bara mer och mer..
Idag fick vi en beställning från Japan, haha.. som förövrigt bara ville ha plagg i XS och S, haha.. Japp, japaner är små, jag vet!!

Det är jobb som gäller imorgon och på onsdag också, dock utan sällskap av elin, som åker till köpenhamn för att visa sin nya kollektion imorgon, hoppas att det går bra!!
Ja, somsagt.. imorgon och på torsdag kvar med jobb, sen har jag fredag på mig för att förbereda ordentligt inför Magaluf.. Jag har redan börjat packa och är redan orolig för att glömma hälften, det står liksom still i hjärnan när det gäller att packa.. vad behöver man liksom?
Måste hinna växla pengar och såntdär viktigt också, får ta det på fredag när jag är ledig och ska till frissan..

Shiit, snart åker vi.. jag kan inte riktigt fatta!! Haha, jag känner mig nästan lite töntig som är så jävla uppspelt inför resan, men det är sjukt som jag längtar!!

Slut för denhär gången..

Hejdå!!


Jobb*

Nu ska jag iväg till jobbet, vilket jag absolut inte har någon lust med idag, så jävla trött...
Jag vill bara att det ska bli lördag, så att jag och baby får bege oss till landvetter och sen påbörja vår resa...
Det är iförsig bara 4 dagar kvar och 4 dagar går fort!!

Nu måste jag rusa..
Ha en bra dag!

Hejdå!

Helg, ny vecka och lite tankar..*

Helgen är över och jag måste nog säga att den har varit helt okej, det tack vare fredagskvällen..
En trött och jävligt sleten Silla kom hem efter jobbet i fredags, va lite småsugen på utgång eller liknande, samtidigt som en redigt slapp hemmakväll lockade..
Efter ett sms från otroligt saknade Ulle, så va kvällen räddad... utgång väntade, och glad är jag för det!
Efter att ha försäkrat mig om att jag inte trängde mig på och så vidare, som man alltid är rädd för i en sådan situation, så började jag göra iordning mig för att sedan bege mig till Ulles supermysiga lägenhet, där förfest stod på schemat..
Där möttes jag av Ulle, Micka, Vicky och ett nytt ansikte, Anna :)
Trots att jag inte på samma sätt, "en av dom" eller hur man nu ska uttrycka mig, så kände jag mig fväldigt välkommen och de gav mig en riktigt trevlig kväll..
Hoppas på fler kvällar i den form inom en snar framtid..
Som du sa Ulle.. Det kommer inte gå på en dag, eller över en natt.. men någongång ska vi ha hittat dit igen, det lovar jag.. det får ta den tid det tar <3

Efter mycket tjejsnack och dylikt bar det iväg in mot trädgårn, även där blev det väldigt lyckat och jag mötte många man inte träffat på jätte länge, det va trevligt..
Efter ett tag började alkoholen tala och jag blev själv väldigt förvånad över vissa handlingar, haha.. tyvärr, när handlingen redan var utförd, men ja, sådan händer väl på fyllan...
Vaknade upp på lördagen med världens baksmälla, värsta på länge.. första tanken, som vanligt.. "Jag ska aldrig mer dricka alkohol igen!!!" Kom snabbt på mig själv med att, oj, nästa vecka befinner jag mig på mallis... och oj, så nyktert det kommer vara där.. hmm..

I alla fall.. Tack tjejer för en kanon kväll !!

Något som avslutade min helg på bästa sätt är ju helt klart att baby är hemma igen, weei..
Fick nyss ett väldigt efterlängtat samtal och att få prata så med dig igen, fick mig att må så himla mycket bättre på bara några minuter... helt sjukt hur ett litet samtal kan ge så mycket!
Som jag har saknat dig gumman!!

Nu väntas ny vecka, med mycket jobb.. måndag-torsdag, sen fick jag fredagen ledigt för att kunna fixa det sista och mest nödvändiga innan Magaluf, som väntar på lördag.. weeei..
Ska även hinna med ett besök hos frissan då också tänkte jag.. Moster ska få göra mig snygg, haha..
Snaaart åker vi älskling!!!


Över till något helt annat, som faktiskt förvånar mig och gör mig väldigt besviken...
Att helt ignorera sån fin vänskap och inte inse vikten av den, eller inte våga förlåta pga stolthet.. är för mig helt ofattbart!
Det gör mig ledsen, för er skull.. framför allt.. men även för min egen..
Vi borde ta vara på det fina vi har, när vi väl har det, istället för att bara slänga bort det och inte inse storheten i det..
Vänskap är det finaste man kan få.. ta vara på den!!!


Hejdå!!

RSS 2.0