Söndag, Mors dag, Helgen, Plugg, Förvirring..

Söndag
Jahopp, så va det söndag igen.. Fruktansvärt tråkig dag.

Kan väl börja med att säga Grattis, eller vad man nu säger, till Mamma på Mors Dag! Jag älskar dig(L)

Helgen har varit kanon. I fredags firade vi Malin som blivigt 18, men det har väl ingen missat va? =)
Det började med en mumsig middag och vin hemma hos Malin, en del ölspel och "Jag har aldrig" blev det också, innan det bar av till stan..
Adde och hans kompis kom förbi Malin, och med lite fjäsk så fick vi honom att köra in oss till stan, Vad snäällt av honom. Stackarn fick köra in 6 stycken fyllesvin till stan.. TACK ADDE =)

När vi väl va inne i stan började det med att David och Jocke fick syn på sina nördkompisar, och skulle självklart ur bilen och hälsa.. men det orkade inte vi, så vi åkte ifrån dom:)
Blev släppta inte så långt ifrån Chez Amis, men då skulle vi gå och möta upp David och Jocke, vid hållplatsen.. Grejen va bara den att Jocke hade missat vagnen som David hann med.. så det blev en del väntande.. Sen när Johannas vagn kom och vi hade haft kramkalas och sagt hejdå till henne, så bar det äntligen av till Chez Amis för att träffa Malins pojkvän och hans kompisar.

På chezan va det huuur mycket folk som helst, folk satt iprincip på varandra, så vi stannade inte speciellt länge, innan vi bestämde oss för att gå hem till Patrik (Malins pojkvän), för att förkröka där istället. Det va en mycket bättre idé..
Där hade vi det både kul och.... mysigt :$
När klockan va runt 12, började vi gå mot BLVD.. Där va hur lite folk som helst, men vi hade kul ändå :)
och DU va helt underbar .. Du är oslagbar för mig på något konstigt sätt..

Lördagen tillbringade jag med mys, film, mys, godis, mys, chips och ännu mera mys... Finns inget bättre!!
På något konstigt sätt, så får du mig att glömma allting, du får tillochmed allt det onda att försvinna..
Det betyder... DU betyder !!

Idag har jag varit först hos mormor, och sen hos farmor... ett jäkla rännande på mors dag alltså..;) Haha, nää men det har vart trevligt :)

Kvällen har jag tillbringat framför datorn och skolarbetet... håller på med ett arbete om Trafficking, som igentligen ska skickas in nu ikväll, men det kommer jag inte orka.. så skickar in det imorgon istället! Busigt!!
Bara denna veckan kvar med skolarbete nu, fyfan va skönt det ska bli sen när all skit är klar!!

Nu i veckan måste jag hitta kläder till bröllopet.. lite smått panik snart!! Vadfan har man på sig på bröllop? Klänning kanske ? Så är det bordsplacering också.. kommer säker få sitta mellan två gamlingar eller nåt.

Nej, nu orkar jag inte skriva mer.. ska plugga vidare, sen sova.

Take care (L)


       ..I close my eyes and believe wherever you are, you're an angel for me

Torsdag, Sjukhuset, Skolan, Ont, Plugg... One of a kind..

Torsdag
Jaha, då va det torsdag igen.. Snart helg. Veckorna bara rinner iväg känns det som :) Hur skönt som helst när det gäller veckodagarna, men när det kommer till helgen, så kan det väl gå lite lugnare vaaa ? =)
Va på sjukhuset imorse.. Det gick väl både bra och dåligt..
Fick reda på en behandling som jag ska genomgå efter sommaren, typ i September någon gång.
Den kommer att pågå varje dag Mån-Fre i 6 veckor... JAA, 6 VECKOR :O VARJE DAG!!! :( Blir ingen rolig höst för min del.. Skolan kommer ta mycket stryk och mitt sociala liv också.. känns som om jag inte kommer göra annat än att hänga på sjukhuset... och det kommer jag ju ioförsig inte göra under de 6 veckorna :(
Men ska prata med min handledare, så vi på något sätt kan lägga upp mitt schema på ett sätt som funkar för mig då.. det är ju trots allt 3.an och mycket att göra förmodligen!
Läkaren berättade att dom är väldigt ställda över min situation.. Dom har 1 patient om året, med samma bekymmer som mig... EN PATIENT!! Fatta vilken otur jag har eller.. 
Dom har bara behandlat 10 personer mot detta.. och dom kan inte garantera någonting..
Men men, jag försöker se det positivt.. det är ju iaf värt ett försök om jag inte kan bli sämre.
För som det är nu så orkar jag inte mer, jag har kämpat med detta i 4 år nu.. det tar på än, tro mig =(

Efter sjukhuset åkte jag till skolan, va där vid 10 och jag började inte förrän 12.15.. Fick lite skolarbete gjort under den tiden som tur va :)
När jag kom hem, så somnade jag med en gång jag la mig på sängen... SOM VANLIGT!!!
Sen blev det att sätta sig med Naturen och Spanskan... Btw: Michan, spanskan är klar nu.. hur mycket har du gjoort ? INGENTING !!! Tacka mig ;)

Imorgon blir det middag och utgång.. ser fram emot detta :) Hoppas bara att jag inte har så jävla ont och känner mig lite piggare!!

Men nej, nu har jag inte tid för sånthär trams som att skriva blogg.. Plugg väntar.. Sorry alltså ;)
Men iaf..
Take Care (L)

    ..I close my eyes and believe wherever you are, you're an angel for me

Onsdag, Väckt, Skolan, Ont, Trött..

Onsdag
Blev väckt av att min mobil ringde på högsta volym runt-nio tiden imorse..
Helt yrvaken svarade jag med ett lite klent "Hallå" i tron om att det va typ Morgonpigga Michela som va i farten och på något konstigt sett fått för sig att jag va vaken vid den tiden =)
Men till min stora förvåning hör jag en kärring i telefonen: " Är det Cecilia Larsson?" , "Ja, visst det är jag", "Ja hej, jag ringer från Shalgrenska sjukhuset".
Ååh, nej, vafan vill dom jävlarna nu då!!!??? Det va min första tanke..
Iaf, så skulle jag tydligen in på en akuttid imorgon klockan 09.30.. Jag börjar 12.15 :O ... Så va min underbara sovmorgon borta!! TACK SOM FAN!!
Ioförsig ganska passande att få det nu, med tanke på att smärtorna har börjat igen, orkar inte!!

Åkte till skolan så att jag va där runt 12 någon gång, skulle arbete med Naturuppdraget med Malin, men det blev inte mycket gjort där kan jag lova.. Kändes helt onödigt att ha åkt dit.. Får hoppas på mer gjort någon annan dag duuu ;) Slappisar som vi är :)
Men orka plugga på sin födelsedag, eller hur Malin? ;D Det va liksom med tanke på den som jag också slappade :D Hmmm..

När jag kom hem la jag mig på sängen med en gång, eller nej förresten, först tog jag en jävla Voltaren för att jag hade så ont .. haha, men sen la jag mig iaf på sängen, och efter typ 20 minuter, då tabletten börjat värka, somnade jag som en stock och vaknade igen.. typ nu. Hur kan man vara så jävla trött hela tiden? Det är fan jobbigt!!

Som ni säkert förstått efter mitt tidigare inlägg så va det Malins dag idag, GRATTIS igen älskling.. typ sagt det massa gånger nu, bättre för många gånger än ingen gång alls =D
Ser fram emot fredag då det först blir Middag och mys med god mat, vin och trevligt sällskap:) Sen bär det, enligt planerna, in till stan och Chez Amis, och sen vidare efter det :) Detg blir kanon :)

Nu ska jag försöka sätta mig med lite skolarbete, 3 prov på fredag.. usch usch. Men det är bara att gilla läget, bara 3 veckor kvar nu :) Fyfan va härligt !!

Hmm.. stör mig ibland på vissas beteende typ, eller jag vet inte.. men allting känns inte helt hundra. Jag orkar inte ens ta upp det, för jag vet att det bara blir massa tjöt...
Ville bara få lite av det sagt.. Har så mycket annat jag vill få ut också.. men orkar bara inte! Det är till ingen nytta!

Take Care(L)

          ..I close my eyes and believe wherever you are, you're an angel for me

GRATTIS !!

Idag fyller Malin år =) Äntligen 18 gumman.. Grattis på födelsedagen älskling (L)

Älskar dig!!

254412-1

Tisdag, Dålig dag, skolan, trött, irriterad, SKIT!!

Tisdag
Sitter i skolan nu, har en lång jävla håltimma nu.. Tänkte försöka få lite skolarbete gjort, men det går inte att koncentrera sig..
Så mycket annat som går runt i huvudet just nu, orkar inte vara trevlig längre..Orkar inte vara glad, eller uppåt... Varför låtsas?
Kanske töntigt, eller konstigt att jag bryr mig så mycket om det... men jag tänker på det hela tiden, och jag ser fortfarande bilderna framför mig.. Det är sjukt..
Det som känns jobbigast är nog att det känns som att allt är mitt fel.. det hade kunnat få gå hur som helst den kvällen, bara inte detta hände.. detta va verkligen det värsta som kunde hända.. Inte du !!

Har haft redovisning i SvenskaB idag, gick säkert käpprätt åt helvete det också.. Orkade inte lägga ner tid eller energi på det.. sabbade säker mitt MVG i kursen pga det, men just nu skiter jag i det!!
3 prov på fredag + en redovisning, inlämning på söndag, prov nästa tisdag, 2 redovisningar nästa onsdag och en inlämning iaf innan nästa fredag. JAG ORKAR INTE!!
Skolan ger mig inte direkt ett bättre humör. Känns inte jättekul.

Klockan är 12.00, min lektion börjar 14,45... Ja just det 14.45.. Det är sjukt långt kvar :(

Malin fyller 18 imorgon, äntligen gumman.Nu kan vi gå ut på krogen tillsammans, och vi kommer ha skitkul varenda gång. Kan inte gå fel med dig..
Fredag blir ball älskling(L)
Det är väl typ det jag har att se fram emot nu.. Och sthlm då, men det är ett tag kvar tyvärr :( Men det känns skönt att det är helt klart nu iaf!

Ska försöka läsa på lite till proven på fredag nu.. men det kommer gå åt helvet.. Ingen koncentration eller inspiration eller motivation eller whatever!! ORKA! Och speciellt inget humör just nu..

Take Care (L)

            ..I close my eyes and believe wherever you are, you're an angel for me

Måndag, Skolan, Oro..

Måndag
Va i skolan en sväng idag, trots att vi är lediga på måndagar, men eftersom vi alltid är det, kunde jag offra denna dagen till lite plugg..
Fick en del gjort, men kunde inte riktigt koncentrera mig.. Riktigt jobbigt just nu =(
Är alltid så rädd för det värsta ! Men det är väl klart att det ordnar sig.. eller hur? Säg att det ordnar sig !!!!
Jag tänker på dig, och jag finns här..

Nu är iaf Stockholmsresan helt bokad, allt är klart.. 15.e - 17.e Juni blir en kanonhelg... Jag, Malin och Michela i stockholm blir hur ball som helst..
Hur vi nu ska hitta och allt såntdär är ju en bra fråga, men vafan.. det ordnar vi :)

I veckan har jag massor att göra, hur mycket som helst i skolan nu.. det känns tungt. Men snart är det slut.. Så himlans härligt det ska bli med sommarlov, helt sinnes.

Hmm.. Jag orkar inte skriva mer nu, ska lägga mig på sängen en stund och vila.. eller, det kommer väl sluta med någon timmes sömn förmodligen.
Take Care iaf (L)

           ..I close my eyes and believe wherever you are, you're an angel for me

Helt sjukt!!

Kvällen igår slutade inte alls lika bra som den började.
Chocktillstånd.
Förstår fortfarande inte riktigt..
Är orolig.. Hör av dig!!

      ..I close my eyes and believe wherever you are, you're an angel for me

Lördag, Bakis, Släktkalas, Chez ?

Lördag
Kvällen igår var långt över förväntan, åkte till frölunda för att förfesta med ett humör som inte var med mig.. eller ine festhumör iaf. Det hela blev inte bättre av att regnet öste ner och förstörde både smink och frisyr. (Tur att jag fick ner lite smink i den pyttelilla väskan iaf, JA, det blev en liten väska denna gången.
Efter prat, ölspel och maaassa tjöt om vart vi skulle så bar det iaf av in till stan runt 11-tiden någongång..
Med tanke på att större delen av gänget var över 20 och vi bara 18, så var det ganska delade åsikter om vart vi skulle..
Vi tjejer ville till Park Lane, men där skulle vi ABSOLUT INTE komma in, enligt killarna...
Iaf, så slutade det på, ja tro det eller ej, Golden Days.. haha. Jag kan säga att jag var riktigt skeptsik över beslutet, men gav med mig till slut.
Men shiiit, va kul vi hade ... det låter som värsta typ pensionär tillhållet, men det va riktigt bra musik, ungt folk och bra sprit...
Så det var somsagt långt över förväntan.

Vaknade med huvudvärk och en aning illamående för inte så längesen, men med lite mat i kroppen så går det nog över.
Det får vi iaf hoppas, för sen ska jag iväg på släktkalas, poppis att komma dit jättebakis liksom. Jessica, älsklingskusinen har blivit 19, så det ska firas lite :)

Sen fick jag ett kärt samtal igår av Michaela, hon och Nella ville ha med mig till Chez Amis en sväng ikväll, va gulligt :)
Det låter ganska lockande, men hur ska detta gå med en bafylla som denna? Vi får se hur det blir med det.. kvällen är inte här ännu:)

Ja, somsagt kvällen igår va kanon, trots tråkigt avslut.. !!
Take Care.

.                    .I close my eyes and believe wherever you are, you're an angel for me


Fredag, ledig, morgonpigg, shopping?, Utgång ..

Fredag, ledig..
Vaknade tidigt imorse, klockan tio redan.. konstigt nog börjar det tillhöra vanligheten nu för tiden.. Vaknar helt av mig själv riktigt tidigt.. eller tio är iaf tidigt för mig, med tanke på att jag kunde sova bort en hel dag, utan problem, innan. Sen att jag helt utan problem kan somna på eftermiddagen i några timmar, är en annan sak :)
Känns ändå ganska skönt att halva dagen inte redan har runnit iväg när man går upp vid denna tiden.
Nu hinner jag göra både det ena och det andra innan kvällen börjar närma sig och stressen börjar inför utgången ikväll..Ser faktiskt fram emot det nu, det blir kul !
Nu hinner jag tänka över det stora problemet som jag alltid har innan fest, och som jag säkerligen inte är ensam om (?).. KLÄDVAL!!?? Vafan ska jag ha på mig? Och ska jag riskera att gå ut i dem höga pumpsen som är så ruggigt snygga, men som gör så att jag får så fruktansvärt ont i fötterna, så att det ser ut som jag fått ... Hmm... ja något där bak.. när jag ska hem senare på kvällen? Dilemma..
Ioförsig så säger jag alltid dagen efter att jag ALDRIG MER SKA ANVÄNDA DE JÄVLA SKITSKORNA!! Kanske borde lära av mina misstag någon gång..

Funderar faktiskt på att lura iväg mamma på en shoppingtur idag, hon är också ledig idag.. Härligt :)
Jag är i stort behov av en fräsch sommarjacka faktiskt... Sen skulle jag behöva införskaffa en snygg kuvertväska, så det slipper se ut som att jag ska flytta hemifrån varje gång jag ska ut på krogen, för att väskan är så stor.. Vilket ioförsig brukar sluta med att jag låser in den och smyger ner mobil och pengar i någon annans väska.. (a)

Ja, här sitter jag klockan 11.30 en fredagsmorgon, och har hunnit både äta frukost, duscha och ta på mig kläder..Medans alla andra slappisar förmodligen ligger och sover... MALIN, du skulle ju hämta posten klockan 11, remember? Våran har redan kommit , haha :) JAG HANN FÖRST =D

Hoppas iaf att ni får en kanondag och kväll, för min kväll ska iaf bli super ... hoppas jag :)
Take care

                        .I close my eyes and believe wherever you are, you're an angel for me


.

It's a lie.. A kiss with opened eyes!


                       ..I close my eyes and believe wherever you are, you're an angel for me


Långhelg

Torsdag, Kristi Himmelfärd, Ledig...
Denna dagen har varit så fruktansvärt lång och tråkig, kvällen lär inte bli bättre..
Kanske får jag skylla mig själv lite(?), har inte direkt engagerat mig i att hitta något att göra heller, inte på rätt humör!
Vafan, det är lång helg och man ska ha kul.. Vad gör jag? Ligger i sängen från att jag vaknar på morgonen, till att jag ska sova för natten igen.. med undantag för matintag, bad och toabesök... Fruktansvärt roligt!

Imorgon blir det ioförsig utgång, ska väl bli kul.. Om mitt humör bara vill ge med sig. Just nu känner jag inte alls för att gå ut och festa eller träffa folk. Men jag hoppas på bättring imorgon.
Dinova fyllde 18 förra helgen och det va fest, men jag va inte alls på humör och mådde inte speciellt bra, så det blev tidig hemgång för min del.. Får gottgöra det imorgon då gumman :) It will be fun..

Helgen skulle jag behöva spendera med skolarbete, men vart finns motivationen? Ja, fan inte hos mig iaf.
Varken motivation, inspiration eller ork till att sätta mig med skolskit nu. Vi har så fruktansvärt mycket att göra nu innan sommarlovet att jag snart spyr på alltihop. Jag orkar inte!!!
Fick iallafall klart mitt Filosofi arbete i tisdags, som egentligen skulle vart inne för 3 veckor sen, vilken lättnad att få skicka in det. Nu är det bara typ HUR MYCKET SOM HELST kvar att göra.
Det är bara 3 veckor kvar nu och de ska bli hur skönt som helst med sommarlov. Denna sommaren ska bli den bästa.

Hotell i stockholm bokat nu iaf, underbart :) Och imorgon bokar vi förhoppningsvis biljetter dit också:)
Ska bli både skönt, välbehövt och hur kul som helst att åka iväg med mina flickor en helg till stockholm... Alla vi behöver komma iväg en sväng från allt.
Hotellet är helnice, och vi kommer ha en kanonhelg där.. det är jag övertygad om.
Kan inte bli annat än bra med er, älsklingar!

Nu ska jag fortsätta roa mig med att göra ... hmm... ja ? .... INGENTING!!!
Take Care !

..I close my eyes and believe wherever you are, you're an angel for me




 


RSS 2.0