I'm back..

Yes, ni läser rätt... ett nytt inlägg, jag är tillbaka :) Saknat mig? Haha.
Va väl typ 3 veckor sedan jag skrev här senast och sen dess har jag faktiskt varken haft orken eller lusten att skriva..

De senaste tre veckorna har varit ganska uppochner, likt en bergochdalbana.. känslormässigt har jag definitivt varit uppochner, även sjukdomsmässigt.. ja både psykiskt och fysiskt.. jag har knappt varit i skolan, det mesta har varit allmänt skit jobbigt typ.. varken pratat eller visat så mycket..
Jag tror det börjar rätta till sig lite nu och jag börjar se de mesta lite mer possitivt.. det känns skönt!

Helgen har varit väldigt lugn och det behövdes kände jag.. Fredagen tillbringade jag med Linus, vi tittade på film och myste.. i dubbel bemärkelse, han bjöd på ett för jäkla gott Te måste jag säga.(a). (Internskämt) ;) Känns bra nu.. (F) Det mesta känns enklare, när det känns bra med dig..

I lördags va det jobb som gällde, stängde vid fyra, åkte hem och mer eller mindre deckade i sängen med en gång.. sen tillbringade jag hela kvällen hemma i soffan, väldigt skönt!

Heela söndagen tillbringade jag i sängen, väldigt slappt.. I know!!


Nu är det inte långt kvar tills jag beger mig till värmen igen, eller jag hoppas att det blir till värmen i alla fall.. man vet aldrig såhär års.. men varmare än här lär det ju vara i alla fall :)

Så på måndag är det jag som sätter mig på planer till Lanzarote, åh va skönt att komma bort ett tag..


Bara en vecka efter jag kommit hem, så åker ju Malin och hennes man också till värmen... SEN, när ni kommit hem gumman, då äre bara att blicka framåt mot Åre, för det är faktiskt inte speciellt långt kvar om man tänker efter :)

Åre 27 dec - 3 Jan.. det kommer bli grymt :) Jag läängtar!!
Två stycken 6-bädds stugor över nyår.. det lär ju inte bli tråkigt i alla fall :)

Så, nu har jag uppdaterat lite i alla fall.. :) Återkommer när lust finns igen..
Puss o Kram!!


RSS 2.0