Skolan.. och det suger*

Befinner mig just nu i skolan och väntar på att min sista lektion för dagen ska börja, Historia..
Är inte speciellt pepp på det.. som ni kanske förstod i inlägget under, så är jag väl inte speciellt pepp på något som har med skolan att göra över huvudtaget!!
Jag går runt med tanken på om jag ska hoppa av eller inte, hela tiden..
Hoppar jag av så hade det för stunden hjälpt mig att komma på fötter igen och slippa ångesten jag har hela tiden, men å andra sidan så är det inte speciellt bra i längden..
Usch, det är ett svårt beslut..
Jag vet vad alla andra tycker och det är så lätt att tycka och säga hur jag ska göra.. även om jag vet att det är för mitt bästa..
Men ingen vet hur jag känner just nu, visst många är skoltrötta.. men jag är skoltrött på en helt annan nivå.. pga helt andra orsaker.. är det värt det?

När jag kommer hem ska jag lägga mig i min säng och bara njuta av att få vara hemma och slippa vara i skolan.. försöka att inte tänka på morgondagen då jag återigen måste ta mig upp från min varma säng och åka in till skolan..
Imorgon har jag iförsig bara en lektion på 45 minuter.. sen ska jag åka in till stan och tröstshoppa lite.. shopping måste nog vara den bästa trösten när man inte känner sig 100, eller?


Nu börjar min lektion, så ska försöka att hänga med i alla fall lite.. och kanske till och med få någonting gjort? Tveksamt, men kan ju i alla fall försöka börja lektionen med den inställningen?

Om 45 minuter slutar jag.. underbart :)


Btw, Åre är bokat nu.. så nu kör vi Malin! Nyår kommer bli grymt och vi ska inte ha annat än roligt hela veckan..

27 dec - 3 jan.. då smäller det :)


Ha en fortsatt bra dag!

Kram<3


Nej, det är inte okej..

Då va det söndag kväll igen och ångesten börjar krypa närmre igen.. den ångesten som alltid finns där under veckorna.. som jag bara försöker förneka hela tiden.. låtsas som om den inte finns där.. men det gör den!!

Har suttit med mamma nu i ca: 1 h och bara gråtit, fått ut allting och lipat som jag inte gjort på riktigt länge..
Det finns så mycket som tynger mig hela tiden, som jag bara vill förtränga.. jag låter det ligga långt långt in någon stans.. så låter jag det ligga där tills allting lyckats gnaga hål i mig och allting bara brister.

Jag inbillar mig att allting är bra, att jag har tagit mig igenom allting och att ingenting av det berör mig längre.. men sanningen är nog egentligen att jag mår sämre nu, än på länge.. men.. jag förnekar allting.. jag mår bra!
Det är när jag kommer på mig själv sitta på en föreläsning/lektion i skolan och må illa och känna hur tårarna värker bakom ögonen, bara för att jag inte vill vara där.. jag vill bara hem till min säng, lägga mig under täcket.. och ligga kvar där.. tills allt är över..
Men hur ska den dagen då allt är över komma, om jag aldrig tillåter mig själv att vara ledsen, att inse hur jag egentligen mår och att faktiskt prata om det, ta tag i det och låta allting komma.. ?

Jag går dagligen runt med dåligt samvete.. varje sekund, hela tiden.. har jag dåligt samvete, för precis allt.. ja, allt..
men det har blivigt en del av min vardag nu, så jag tänker inte på det längre.. förrän det kommit till den dagen då allt bara brister..

Jag kommer aldrig hitta tillbaka till motivationen i skolan igen.. jag mår sjukt dåligt över att varje dag behöva gå tillbaka dit.. jag menar det verkligen, jag mår dåligt, det är skitjobbigt och jag vill bara gråta hela tiden.. men jag tillåter inte mig själv att göra det!!
Jag ville också kunna ta studenten i våras och säga att: Fan va skönt, jag klarade det.. det är över!!
Men jag misslyckades.. jag tog studenten med alldeles för många IG och inte ett fullständigt betyg..
Ja, visst.. det finns orsaker.. men jag mår ändå piss över det..

När jag påbörjade min första behandling i augusti förra året, så förändrades allt och det känns aldrig som att jag kommer hitta tillbaka till mig själv igen.. snarare tvärt om.. det känns som jag försöker fly från mig själv hela tiden i hopp om något bättre..
Efter det har allt bara gått ut för.. behandling efter behandling, smärta efter smärta, svek efter svek.. och en skillsmässa på det..
Jag är så långt ner i skiten, som jag aldrig varit tidigare och jag har ingen aning om hur jag ska ta mig upp igen..

Jag funderar på att hoppa av skolan, för att lätta på ångesten och allt som den för med sig.. men å andra sidan kanske jag kommer gå runt och ha ångest för att jag misslyckats och inte tog tag i det när jag hade chansen... resten av livet istället!!
Men skolan får mig verkligen att må riktigt dåligt just nu.. hur fan hittar man tillbaka?

Ibland känner jag att jag vill prata med någon helt utomstående.. som inte har någonting att göra, men någonting som har med mig att göra.. som är totalt ny för mig.. och som kan lyssna, ge råd och förstå..
Jag har testat med skolans kurator, men det är bara helt meningslöst..

Jag har mina vänner och jag vet att jag kan prata med dem... men ibland kan jag faktiskt inte det ändå.. inte för att jag inte vill.. för ni anar inte hur mycket jag vill.. bara prata ut om allting, gråta och känna att ni finns där..
Men det går inte.. det säger bara stopp.. just för att jag intalar mig själv att jag mår bra.. då intalar jag alla andra det också!!
Allting är bra..
Jag vågar inte lita på någon längre, jag vänder på allting som händer och får det till någonting dåligt och utgår ifrån att jag ska bli sårad.. jag ger aldrig personen i fråga en chans att visa mig bättre.. jag vet inte hur jag ska bete mig, inte bete mig eller hur jag ska göra för att våga släppa någon inpå utan att tvivla igen..
Det känns bara som att allting blir fel och alltid kommer bli..

Nej, allting är inte bra Cecilia.. det är inte okej..

Godnatt!

Ps. Med detta inlägget söker jag inte efter erat medlidande eller efter folk som ska tycka synd om mig.. jag vill få ut allting, försöka få mig själv att inse att det faktiskt är okej att gråta, må piss och känna att allting suger.. för i längden hoppas jag att allt detta kommer göra mig till en starkare människa en dag.. Ds.

*

Blir bara sämre och sämre på att uppdatera här känner jag.. dåligt av mig!
Egentligen finns det inte så mycket att berätta, det är inte hänt så mycket nytt..det mesta rullar på som vanligt typ..
Denna veckan har jag varit hemma ganska mkt, plus att jag varit på sjukhuset.. jag har börjar känna att allt är på gång igen, så det är bara till att börja knapra mediciner igen..
Så skola har det inte varit mycket av, nästan inget alls faktiskt..

I tisdags va vi på en föreläsning med skolan.. om Civilkurage, det va rätt intressant faktiskt.. trots att jag och Louise va lite små fnittriga och hade svårt o koncentrera oss i början..
Vi möttes upp tidigare och tänkte sätta oss o käka någonstans innan.. när vi träffades va ingen särskild hungriga.. vad gör vi då? Jo, vi tog vagnen upp till Chez, där satt vi någon timme innan vi begav oss till Stadsbiblioteket, där föreläsningen höll hus.
Efter det åkte jag hem till L och mös hela kvällen.. :)

Ja, det är väl egentligen det enda jag gjort på hela veckan.. för om mitt sjukhusbesök och så finns inte så mycket att berätta om.. pest varje gång!!

Som det ser ut nu så blir Åre bokat ikväll, i alla fall om vi ska lita på Andreas!! Jag och Malin är redan taggade <3 Det blir en nyår att se fram emot..

Imorgon försöker Malin lura med mig på Håkan på liseberg.. får se hur jag känner inför detta.. men man kanske kan köpa öronproppar eller ngt? Då överlever man nog=)
Annars är det jobb som gäller på Lördag, as usual nu för tiden..

Nu har jag inte så mkt mer att skriva känner jag.. ska nog lägga mig tillrätta i soffan, framför Tv.n istället :)

Ha en mysig kväll <3
Puss o Kram!!

Bad day..*

Usch, idag är ingen bra dag.. eller jag känner i alla fall på mig att jag kommer gå runt å vara grinig hela dagen..
Fråga mig inte varför, för det kan jag inte svara på..
Men jag har en orolig känsla i kroppen och går ständigt och tänker på något, som jag inte ens vet vad det är.. ?

Sitter i skolan nu, haft min första lektion för dagen, Engelska C.. tyvärr inte min sista, men så är det..
Förövrigt så va det helt jävla meningslöst att gå på den lektionen, gjorde absolut ingenting..
Det som suger mest är ju att min nästa lektion inte börjar förrän 11:15 igen..det är väl bara att bita ihop och kanske försöka få något vettigt gjort.. tveksamt om det kommer bli av, men vem vet?
Hungrig är jag också.. och käk får jag inte förrän typ 12.00.. det är låångt kvar!!
Oj, vad jag gnäller.. men sådana dagar har man ibland..

När denna skoldagen är avklarad så går det som på rinnande vatten sen, så är det helg igen.. imorgon har jag bara en lektion mellan 12.00-13.00 och på fredag har jag också bara en lektion.. sen heelg :)
I helgen har jag inte mycket planerat, förutom att jag ska jobba på lördag då..
På ett sätt ganska skönt.. det kanske kan bli en lugn helg för en gångs skull? Det skulle jag i alla fall behöva, med tanke på att jag sovit alldeles för dåligt och lite de senaste... helgerna ska vi inte ens tala om.. blir typ 4 h / natt då.. riktigt dåligt.

Igår va jag riktigt duktig och befann mig under kvällen på gymet.. blev både ett pass och inne i gymet.. duktigt va? :)


btw, så åker jag til värmen den 27 oktober.. bokat resa till Lanzarote/Puerto Del Carmen nu.. det ska bli riktigt härligt.. känns som jag behöver ett break från allt då och då.. bara åka iväg från allt och sluta tänka på allt som känns jobbigt, bara vara för ett tag.. och hur gör man det bättre än att åka iväg på en resa?


Om bara 2 veckor får pappa sin nya lägenhet också.. eller i för sig så dröjer det nog ännu längre eftersom dom ska total renovera den.. men jag hoppas i alla fall att det kommer iordning där ganska snart efter 1 Oktober, så att jag kan vara där ibland också..

I alla fall så väntas inflyttningsfest, eller liknande.. :)

Gaah, va jag har tråkigt just nu, helt galet.. vill bara hem till sängen och bädda ner mig.. såå härligt det hade varit just nu, hade somnat med en gång.. men det får vänta!!

Nu ska jag försöka få någon nytta gjord.. plugga lite.. :)

Ha en bra dag mina söta <3

Hejdå!!


Helgen*

Hej mina sötnosar <3
Idag har varit en seg dag, som alla måndagar.. kom hem från skolan vid halv 5 tiden, vrålhungrig..
Nu är jag mätt och belåten och har lagt mig bekvämt i sängen, för att vila en knapp timme.. innan jag ska åka till sötnos =)

Igår låg jag helt utslagen i sängen precis hela dagen, tack vare lördagens bravader.. från att ha planerat en lugn kväll och hemgång när de andra skulle till chalmers, så slutade det med både det ena och de andra..Roligt hade jag i alla fall :)
Han knappt hem efter jobbet innan det bar av in mot stan igen, för att möta upp Malin och sen bege oss till Andreas där förfesten ägde rum.. i hans lilla etta på 20 kvadratmeter satt vi 12 pers och hade hur roligt som helst.. men tro mig, 20 kvadart meter är fan inte stort alltså, haha :)

Tillslut löstes det så att även jag kunde komma in på chalmersfesten, där blev det dans och sen hemgång strax efter 2 tror jag.. så det blev ganska tidigt ändå :) Men oj, va bakfull jag va igår..usch.

Men tack för en helskön kväll <3

Nu ska jag vila ögonen och sen blir det mys =)

Puss och Kram


Jobb..

Nu är det snart dags för mig att kila iväg till jobbet..
Jag kommer frysa häcken av mig när jag går ner till bussen, brr.. nu är sommaren verkligen över.. det är svinkallt på morgonen ju =( Det tycker vi inte om..

Hoppas på att Michela kommer förbi butiken idag och ger mig lite sällskap.. om hon inte är alldeles för bakfull då, hon lär lite glad i hatten igår när jag ringde, haha.. sötnos!
Har ni tråkigt idag, är ni väldigt välkomna att ge mig sällskap, haha..

Igår tillbringade jag kvällen tillsammans med L, mysigt :)
Ikväll blir det först förfest hos Andreas, vad som händer sen är ännu lite oklart... Chalmersfest?Utgång?Hemgång? Vi får se vad kvällen ger med sig :)

Malin, GLÖM INTE MITT VIN!! Haha.. Jag ringer dig sen på jobbet i vilket fall, men det gör inget att påminna här också :)<3

Oj, nu blev det brottom..  Ha en bra dag... somsagt, jag finns i Vasaviktoria, på stylein.. mitt emot cheers, haha.. :D Sällskap är mer än välkommet!!

Puss och Kram <3

Bra dag*

Gokväll på er!
Idag har varit en bra dag, jag har träffat några av mina favoriter :)
Vid 13-tiden mötte jag upp Malin och Michan för att bege oss upp mot tin tin och min älskade kyckling baguette, som jag längtat efter den <3 haha..
Även min fina Nella kom dit efter ett tag, henne har jag saknat massor.. inte träffats alls mycket i sommar =(
Efter käk och massa tjöt, så följde vi Nella ner till hennes jobb där vi även kollade in hennes skills ;) Hon va så duktig så :)

När vi lämnat Nella på jobbet så gjorde vi även stan, jag blev grymt kär i ett par röda pumps, riktigt heta.. 11 cm klack och riktigt snygga.. men, det är ändå något som fick mig osäker.. förmodligen färgen.. men dom fick i alla fall följa med hem, får väl se om jag behåller dom eller ej... 

Väl hemma va jag riktigt trött, varför har jag ingen aning om... det va ju inte direkt en ansträngande dag.. men somnade i alla fall till någon timme, det va skönt.
Nu har jag tittat på Idol och Filip o Fredrik.. snart bedtime, för att orka upp till skolan imorgon.
En helt meningslös skoldag.. en lektion på 45 minuter.. 09:15 - 10:00.. sen hem :)

Vi får se vad helgen ger med sig.. Träffa L imorgon är det ju tänkt i alla fall :) Sen jobb 11:00-16:00 på lördag.. efter det så är allt ännu väldigt oklart.. men vi får se hur allt slutar... återkommer om helgens äventyr helt enkelt.

Bedtime!!
Sov gott och dröm sött!


Dessa, fast röda.. fick följa med hem idag :) Vad tycks? (Mycket snyggare i verkligheten och på foten)

*


Idag fick den här skönheten följa med hem från butiken.. Jag gillar den i alla fall <3





Skolan*

Idag har jag orkat mig till skolan, efter min jävulska förkylning!!
Fortfarande lite småkrasslig, men nu är de slut på sängliggandet!!
Har haft Engelska C nu på morgonen och nu har jag hål till 11.15 då det är företgagsekonomi som gäller..
Min mage skriker efter mat, men jag får snällt vänta till efter FE:n som slutar 12.00 innan jag får käk..

Efter skolan blir det en snabb sväng till jobbet.. prata med Elin och kika kläder.. :)
Sen ska jag hem och försöka plugga lite, sen bara slappa.. funderar på att köpa med mig en stor påse godis och en cola hem att ha framför Tv:n ikväll.. mys :)

Imorgon är jag ledig, vilket ska bli väldigt skönt.. sova länge.. någon som har lust med en fika eller lunch i stan? :) Hojta till!

På fredag har jag bara en lektion på morgonen, sen på kvällen ska jag först med familjen på middag.. sen blir det en oplanerad kväll med sötnos :)
Lördag?Malin?Sugen?Jag tror jag är!

Så det som är kvar av min skolvecka är inte mycket att gnälla över faktiskt.. :) Nästa vecka blir nog desto tuffare, mycket uppgifter som ska in, även ett prov plus en debatt.. inget jag ser fram emot..

Nu vill jag att tiden ska gå fortare så att jag snart får gå hem.. men det lär dröja, slutar inte förrän 15:30.. seegt!!

Ha en bra dag!
Hejdå!

Segt*

Hade hoppats på att natten skulle få mig lite bättre, men det känns bara som jag blivit sämre faktiskt..
Nu har min förfärliga hosta kommit tillbaka och det suger..
Ingen skola idag, får se om jag orkar imorgon.. men tveksamt eftersom jag bara har en lektion på 45 minuter.. Inte värt!!

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kika film..

PUSSoKRAM!!

Lite av allt*

Över en vecka sedan jag skrev här senast, inte haft ork eller inspiration helt enkelt... eller så har det väl inte hänt så mycket att skriva om..
Fast egentligen har det ju hänt en del sen sist.. allt kanske inte är sådant som jag tänker nämna här..än.. :)

Det har varit mest skolan som tagit min tid det senaste.. jag hoppas verkligen att jag hittar motivationen snart, för annars känns dethär med att läsa upp ämnena nu, helt meningslöst.. varför ska jag kämpa mig igenom det igen, må dåligt, vakna med ångest och bara tillbringa hela skoldagen med att längta därifrån.. om jag ändå inte kommer palla det?
Känns inte värt det..
Men jag ska ge det lite tid, och hoppas på att jag hittar tillbaka till min motivation och drivkraft :)
Jag är i alla fall glad att jag har fina tjejer i skolan, som gör det mycket lättare att ta sig igenom skoldagarn.. Det är värt jävligt mycket!! Kan faktiskt bli en och annan rolig stund trots allt :)

Förövrigt så är det väl inte så mycket mer som jag tänker ta upp.. tror jag inte.

Jo, jag saknar min pappa.. =( Jag saknar allt som det va förr här hemma.. det är inte detsamma längre, allt känns så.. vet inte hur jag ska sätta ord på det.. men .. skumt..
Jag hoppas att det ska kännas lite bättre nu när han får den nya lägenhet den första oktober.. så jag kommer kunna vara där en hel del också..
För hur besviken, ledsen och arg han än gjort mig.. så är han min pappa, och ingen kan ta den platsen ifrån honom..
jag kommer alltid älska honom och han kommer alltid betyda sjukt mycket.. jag vill inte leva mitt liv utan honom..
Jag vill försöka göra situationen så bra som jag någonsin kan.. och jag tror inte jag gör det genom att stänga honom utanför mitt liv, efter allt som hänt... hur fel jag än tycker att det är.
Min pappa kommer du ändå alltid vara..

Jobbade både förra och denna helgen.. hade butiken helt ensam, det är lite segt att inte ha någon annan där.. när det inte är så mkt kunder... i för sig så går tiden ganska snabbt ändå, och det finns väl alltid lite att pyssla med..
Jag har kommit på hur tacksam jag är för detta jobbet och vilken tur jag egentligen haft, som fått möjligheten.. jag tänker hålla fast vid möjligheterna jag får... det är värt mycket i framtiden.


En ny människa har dykt upp i mitt liv och gör varje dag mycket lättare att ta sig igenom.. ofta med ett leende på läpparna, eftersom du finns i mina tankar väldigt ofta.. du får mig glad!!
Mer säger jag inte om det... dem som vet, vet.. helt enkelt!

Förövrigt är jag dunder förkyld och har en jävulsk mensvärk.. det suger.. blir till att stanna hemma imorgon och kurera.. har varit krasslig sen jag kom hem från Mallis nu.. det vill säga typ 3 veckor..
Känner mig allmänt konstigt i kroppen typ.. mamma tycker vi ska ringa läkaren, men jag vägrar, som vanligt!!

Nu tänker jag avsluta här och snart bänka mig framför TV.n för att kika "Tyst vittne", lika bra varje gång..

Ha en mysig kväll..



RSS 2.0