Allt&Inget..

Det var riktigt jobbigt att lämna sängen imorse måste jag säga.

Ändå hade jag sovit 11 timmar. Somnade vid 8-tiden igår kväll, jag var sjukt trött.

Men efter många minuters snoozande så lyckades jag tillslut ta mig upp.

Tydligen så var jag inte ensam om att tycka sängen va extra skön idag, men ensam om att ändå lyckas ta mig till skolan i tid, Ja, det va jag!

Malin försov sig dock "bara", så förhoppningsvis är hon nu på väg till skolan.

Då får jag i alla fall sällskap med någon på lunchen.


Min motivation till skolan har försvunnit helt och hoppet om att få tillbaka den är nog också helt borta nu. Jag vet inte vad det är med mig, men jag orkar verkligen ingenting när det gäller skolan. Att jag över huvudtaget orkar ta mig hit, är fan stort.

Vet inte riktigt hur jag ska hitta tillbaka till mitt "rätta" jag igen, då skolan funkade helt okej och jag verkligen tog tag i saker och ting när de verkligen behövdes. Ett IG fanns liksom inte ens i min värld. Nu kämpar jag snarare för att klara Godkänt i ämnena.

Visst, jag har en anledning, så ingen, förutom jag själv, förväntar sig mer av mig. Men ändå, det känns jobbigt.

Studenten börjar närma sig och jag vet inte ens om jag klarar alla ämnen. Jag får ju iförsig ta studenten ändå, men det känns inte riktigt som samma sak då.

Ja, som sagt, studenten närmar sig och så också balen. Tanken är väl att jag snart ska börja kika runt lite efter klänning, för känner jag mig själv rätt bör jag vara ute i god tid före balen om jag ska lyckas hitta "den perfekta klänningen".

Den stora frågan kvarstår: Vem ska man gå med på balen?

Just nu finns det faktiskt ingen som jag verkligen skulle vilja gå med, så att ta med en nära tjejkompis känns nästan mer lockande faktiskt.


På tal om att jag inte har någon som jag verkligen vill ta med på balen, så är nu, första gången på väldigt länge som jag inte har någon i mitt liv som jag hyser känslor för. De känns förvånansvärt skönt att bara ha sig själv att tänka på. Inga jobbiga känslor som är i vägen.

Bara jag och mina vänner, ingen kille som stör bilden.

Sen hur länge det håller i sig, det vet man ju aldrig. Vem vet, helt plötsligt jag kanske står där på balen med en respektive.


Helgen som varit har vart helt okej måste jag säga. Jag behövde verkligen den.

Fredag: Festhumöret var med redan när jag vaknade, men ingen annan verkade ha vaknat med det, så hoppet om utgång försvann ganska snabbt.

Men när min underbaring Nella frågade om jag vill följa med dem ut, så ordnade allt till sig igen.

Innan jag mötte upp dem utanför chez, så va jag hos Dinova på hennes jobb. Haha, min första kommentar när jag kom in där va "Va mysigt det är här". Haha. För er som vet vart hon jobbar, så är det lättare att förstå att mysigt kanske inte borde vart de rätta ordet.

I alla fall, så mötte jag upp nella och de andra utanför chez, där vi spenderade största tiden till att leta sittplatts. En helt ok kväll, men inte mer än så. Jag och nella gick till Mc.donalds redan vid 01.00, sedan blev det hemgång.


Lördag:
Efter mycket om och men blev det fest även denna dag. Jag följde med Nella till en av hennes kompisar, Samuel, som hade inflyttningsfest. Sen till blvd, för stämpeln, sen till mc.donalds för tequila rose, sen till valand för att inse att vi inte kom in, sen till blvd igen där vi mötte upp Michaela och Hanna, trevligt var det!


Nu börjar min mage skrika efter mat. Jag hoppas att Malin börjar närma sig snart. Ska i alla fall avsluta här nu.

Ha det bra♥


Nyklippt..

För mycket tankar som tillslut blir till en enda stor röra.. Tillslut vet man inte vad man ska göra med sig själv.

Man vet inte vad man egentligen vill komma fram till, eller vad som ens finns att komma fram till.

Tankar som är frågor utan svar, vilket man vet ... men ändå, ska man likt förbannat sitta och gräva ner sig i all skit.

Alltid samma sak.

Jag borde ha lärt mig vid detta laget att det inte ger mig någonting annat än ångest att sitta och undra, tänka och älta allting om och om igen. Om inte läkarna har svaret, varför i helvete skulle då jag ha det?


Så fort jag får ett dåligt besked, stänger jag inne mig själv.. jag lämnar ute mina vänner och vill inte göra någonting.

Men jag vet nu att det är det sämsta man någonsin kan göra i en sådan situation.

Gå ut och lev ditt liv.. träffa dina vänner, skratta och le.. för det är då, som du glömmer allting för en kväll i alla fall.

Va med dem som förstår, utan att du behöver berätta.. De som låter dig glömma dina problem för en kväll.


Jag har legat inne nu alltför länge, i helgen är det slut med det. Jag ska rycka upp mig och gå ut och ha kul.

Jag trodde min kväll skulle bli en lugn hemmakväll, vilket jag inte alls sett fram emot, iförsig hade jag kanske tänkt åka och hälsa på Karin på jobbet, vilket skulle vara kul. Både att träffa henne och att se hur det är där, vilket jag alltid velat göra. Men i alla fall så frågade Nellaälskling om jag ville följa med dem ut, OM dem skulle ut.. så hoppet om en utekväll är fortfarande med mig!

Om inte annat så kunde jag hänga med Michan och the twins imorgon, och det brukar ju aldrig sluta i annat än succé..


Igår va jag hos frisören och ja, vad ska man säga? Jag har kort hår, jaaa, du läste rätt.. kort hår. Det slutar numera vid axlarna typ.. jag tror jag är nöjd, måste nog bara ge det några dagar för att vänja mig.

Nu har jag inget mer att tillägga.

Ha en bra fredagskväll ♥


At least I try..

Det är svårt att hålla hoppet uppe, när det gång på gång ska förstöras av ytterligare jobbiga besked från läkare. Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte hur länge till jag orkar ha det där lilla ljuset som sen lika fort släcks igen.

Att hela tiden hoppas och verkligen tro på att saker och ting kommer bli bra, men sen tryckas ner av dåliga nyheter är inte alltid det lättaste, och när man hållit på så i mer eller mindre 4 år, så orkar man inte länge till.


Det är inte heller det lättaste att behöva sina vänner mer än någonsin, när jag vet att det är svårt för dem att förstå.

Jag vill inget hellre än att finnas där för er och jag lyssnar så gärna på er, när ni mår dåligt.. jag försöker i alla fall.

Men tro mig, då behöver jag att ni lyssnar på mig också... även om det kanske bara handlar om att jag får prata av mig, utan att det ska kännas som någonting jobbigt.

Ni kommer aldrig ens kunna sätta er in i min situation.. och det är jag så glad för.

Vet ni hur mycket en mening som "Hur mår du gumman?" eller "Du är stark" eller kanske "Du klarar det här, vi kämpar med dig" betyder?

Mer än vad ni tror.

Bara för att man skrattar och ler när man ses, betyder inte det att jag mår bra..

Jag menar inte att jag har de svårare eller jobbigare än någon annan, för allas problem är stora för än själv och andra kan aldrig förstå hur problemen är för andra personer..... men jag försöker i alla fall.

Jag har de vännerna som är mer än guld värda och som alltid finns där för mig, alltid. Ni vet vilka ni är och er värderar jag högt. Det är tack vare er som jag orkar kämpa♥

Men det är tydligt vilka som verkligen bryr sig på riktigt!


No inspiration..

Förlåt för min dåliga uppdatering, men inspirationen finns inte.
Kärlek♥

Dagens låt..


Daughtry..


Skolan..

Samhällskunskap är verkligen segt..
I alla fall om man ska arbeta fritt med ett arbete, som jag inte ens börjat med och inte heller har någon motivation till att börja med heller. Ja, då suger samhällskunskap.
För nåt år sen tyckte jag de flesta ämnena jag hade var helt okej, inte jätteroliga men absolut inte jättetråkiga heller, undantag för matten. Men nu, ja då suger allt som har med skolan att göra!

En halvtimma har gått av lektionen och jag har inte gjort ett någonting vettigt alls, mer än att se på när Michan som sitter bredvid mig, läser sina jävla skvallersidor om några meningslösa kändisar som haft en dramatisk natt, typ Britney Spears.
Personerna framför mig, kollar in någon ännu mer meningslös sida som berättar om senaste fotbollsmatchen.
Samhällskunskap så det skriker om det.
Bara en halvtimma kvar av denna lektion iförsig, det går kanske fort.. men sen ska jag vidare till Engelska C ännu mer sugit, sen möte med Cecilia där jag ska tala om hur jag tycker att alla ämnen och allt som har med skolan SUGER!!!!!

På fredag ska jag till sjukhuset och ta massa prover igen, ÅNGEST! Sen hoppas jag på att helgen bjuder på lite trevligheter i alla fall. Allt är bättre än skolan.

Igår när jag och Michan va på Åhlens, hittade jag en sjukt snygg väska som jag trodde skulle gå på långt över 1000 kr och trodde det va en väska jag bara skulle kunna drömma om. Kollar lite halvhjärtat på prislappen, och ser till min stora förvåning att den endast kostade 349 kr.. förstår ni min lycka? plånboken upp direkt och väskan är nu mera MIN<3 Världens kap..

Åh, kan inte tiden gå fortare..
Vill hem och ladda ner första avsnittet av One Tree Hills femte sässong, LYCKA! Dessutom har jag äntligen fått tillbaka min Box av andra sässongen av Johanna, nu ska jag bara ha min första av Michela också, så kan jag börja mitt maratontittande... IGEN!!
Ångrar nu att jag tagit bort heela sässong fyra från min dator :/ Men den boxen kommer snart ut, så blir till att köpa den, så har jag hela familjen =D

Anastasia, hoppas att du är nöjd nu när du fått ditt efterlängtade blogginlägg, som du tjatat på, haha ;)
Nu ska jag avsluta här och istället vara vettigt. Dock så tror min lärare att jag är sjukt ambitiös nu när jag skriver så fingrarna glöder på datorn, helt ovetande om att det är ett blogginlägg jag skriver, höhö (a).

Jaja, sluttjatat.
Ha det bra<3


Underbara låtar



 
ROXETTE - VULNERABLE




TAKIDA - CURLY SUE

 

COLDPLAY - TROUBLE





SISTER HAZEL - YOUR WINTER

 

MICHELLE FEATHERSTONE - GONE ON MY CHILD

Sista dagen på lovet..

Så va det slut på härligheten.. Imorgon börjar skolan igen och jag kan inte ens beskriva ångesten jag känner inför det.
Jag har aldrig kännt sånt hat mot skolan, som jag gör nu, men det är väl bara att bita ihop antar jag.
Jag får i alla fall ha många av mina änglar samlade på samma plats under dagarna, det är positivt.

Typ 2 veckor för sent så har snön lyckats hitta hit också, vilket gör mig ännu mer deprimerad och kommer verkligen inte göra det lättare för mig att ta mig till skolan på morgonen, det kan jag lova.
Det va inget roligt att ta sig till och från de olika bussarna igår kan jag lova, usch.

Helgen har vart bra :) Egentligen borde jag ha stannat hemma, men fredagen bjöd på lite utgång, det va trevligt :)
Igår, lördag, så va jag hos Martin. Vi kollade på film och drack vin.

Men jag har nog bestämt mig för att det bästa är nog att vi inte ses så mkt mer.. Kommer bara sluta fel.


Jag hade tänkt gå på NK-rean idag, som började för de med NK-nycklar, men jag vaknade vid 13-tiden och kände inte alls för att åka in och trängas bland folk och sen ändå inte hitta någonting.
Bättre att ta en sväng dit efter skolan någon dag :)

Nä, färdigbabblat här.. kanske borde plugga? Mm, borde.. men nä, orkar inte.

Njut av de sista timmarna på lovet och ha det bra <3



Här har ni en låt som ni kan njuta av: Jamie Walters - Hold on

Störande..

Det är extremt störande att när jag ska kommentera i någons blogg, t.ex. i Anastasias, så kommer bara de första orden med, alltså inte hela kommentaren :/
Så Stasie älskling, mina kommentarer i din blogg kan ibland verka kanske korta och kalla... det är inte meningen, haha ;)

..

Dem som stannar kvar, när resten går..


I leave you in 2007


Jag lämnar dig i 2007...

RSS 2.0