Svårt..

Det har blivit svårt att älska,
när all kärlek lett till besvikelse

För allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde va
Jag tänker aldrig börja älska dig igen..
För slutet gör för ont i mig

Trött och ont =(

Sitter bara här med min musik och har allmänt tråkigt typ.. Kan inte klandra någon annan än mig själv för det. Jag orkar inte göra någonting, jag har ont och jag är trött :(
Har inte sovit någonting inatt typ =( Har ont som fan hela tiden och lever mer eller mindre på alla smärtstillande, det skulle aldrig funka utan dem.. helt sjukt.

Papi har köp One Tree Hill boxen, säsong 3 till mig idag =D Tack (L) Du är bäst..
Fast den är ute på tjörn, så får vänta ett tag till innan jag kan börja kolla.. tanken är väl att jag ska ha någonting att göra sedan när jag kommer hem från sjukhuset och inte kommer orka någonting annat än att ligga i soffan och kolla på One Tree Hill =D

Btw, min bror fyller år idag :) Grattis (L)

Det va tänkt att det skulle bli utgång för min del ikväll, och jag vill faktiskt, jag behöver det.. Men jag kommer ha ont hela kvällen, och jag kommer inte kunna dricka någonting för alla smärtstillande, så jag stannar nog hemma.
Förlåt Nella!

Har inget vettigt att skriva idag..
Ha det bra alla :)

Take Care

I'm scared

Jag är rädd.. Jag är skit rädd :(
Varför kan du inte finnas där för mig.. när jag verkligen behöver dig..

Depp

Jag hatar sånna där dagar då man mår så dåligt över egentligen ingenting.. Sånna där dagar då man går och tänker massa onödiga tankar, som liksom inte spelar någon roll.
När man går och känner på sig olika saker.. Och liksom typ bara vet med sig att dendär känskan man har stämmer..

Usch, Jag sitter bara här och bara stirrar rätt fram på datorskärmen... Tårarna typ bränner bakom ögonen, och liksom bara väntar på att få rinna ner längs mina kinder..
Jag vet, eller jag iaf nästan vet.. att du iprincip ljög mig rätt i örat .. För min känsla, den är så rätt..Jag bara känner det på mig.
Det va precis samma sak för ett årsen.. Jag hade denhär känslan, exakt denhär känslan.. Jag bara visste att den stämde.. Och, va det inte så då? Joo, det va precis vad det va!!
Jag vet att jag egentligen inte borde bry mig, och att jag egentligen inte borde sitta och deppa för detta.. Men det är inte bara för det.. Jag vet inte vad det är med mig. jag känner mig kass, jag vill bara gråta ut i någons famn, alltså jag menar verkligen gråta ut.. Precis som ett litet barn. Jag vill känna mig som ett litet barn.

Det är så typiskt att jag ska må såhär, när jag är helt ensam.. Ingen annan hemma .. Det känns så jävla tomt..Så jävla ensamt =(

Förlåt för allt gnäll..

Bilder från Sthlm..

Ta mig tillbaka, hade så sjuuukt kul (L) Bästa helgen på länge !!



Sjukt rolig helg !!

Nu va man hemma igen, ganska sleten måste jag säga.. Men fan va det har vart värt all denna trötthet som är nu efter..
Helt sjukt hur kul vi har haft!! Tack Malin & Michela för bästa helgen på lääänge(L)

Fredag
När vi kom upp till sthlm kände vi oss helt jääävla lost.. Där stog vi, tre dumma blondiner, (och ja.. vi är faktiskt ganska dumma, ibland iaf ), Med varsin resväska..man kunde ju inte direkt tro att vi bara skulle vara borta över helgen, eller hur Michela? Som typ hade med sig hela huset.. Jag hade bara med mig hela garderoben, och halva badrummet... Malin va ganska duktig, hon hade bara med sig halva garderoben =D
I alla fall, så hade ju Malin tänkt att vi skulle försöka oss på att åka tunnelbana, hon hade inte riktigt fattat hur dumma vi egentligen va..Men det va så sjuuukt mycket folk, och så sjuuukt många olika håll man kunde gå åt, så det blev taxi =D Raka vägen till Clarion Hotel..

I taxin va vi alla ganska trötta, Malin sjukt nervs inför hur incheckningen skulle gå, jag sjuuuukt nervös över vem vi skulle möta vid incheckningen... Och där satt Michela som lugnet själv..
Allt gick i alla fall jätte bra, inget problem vid incheckningen..

Väl uppe på rummet, bytte vi om till lite trevligare klädsel för att gå ut och käka lite.. Det skulle la inte vara några problem att hitta något bra.. Vi va sjukt sugna på kinamat :D
Efter typ lååång tid och efter att ha frågat typ 10 sthlmare efter en kinarestaurang så hittade vi än =D
Fan va det va gott med mat då.. Malin & Michela ville ta springnota.. Men jag som är så duktig hindrade de kriminella tankarna .. Visst är jag duktig? ;)

Tillbaka på rummet igen så började vi göra oss iordning för utgång... Duscha, sminka, platta hår och allt såntdär dravvel.. Sen va det musik på hgsta volym och massa gott att dricka :)
Lite efter 11 gick vi ner till receptionen för att fråga lite om vart de va bäst att ta oss, för att få mycket drag och en kanonkväll..Trevliga som de var på hotellet gav dom oss massa tips och till Malins glädje fick vi en mega stor turistkarta att ta hjälp av... Som Malin senare ville ta upp inne på krogen och täcka hela bordet med den.. bara för att visa namnet på en annan krog som tydligen skulle vara bra... NEJ MALIN!! INTE NU!!!
Kvällen/Natten ska vi inte ens tala om... det finns inget mer att säga än.. SJUKT KUL!! Party all night long.. Ica-kortet ska vi inte heller tala om :D Grrr... " Cara cara mia, cara cara mia" ..
När vi lämnade nattklubben vid 3 -tiden va det liksom som en ström av folk kom och ville prata med oss.. det va liksom som om att man såg att vi va från Göteborg.. Vissa ville ha efterfest på vårt hotellrum, andra ville bara prata, och vissa va bara allmänt dumma i huvudet typ..
Väl hemkomna på hotellrummet, tog det inte lång tid innan alla tre deckade så sött i sängarna... Skööönt!!

Lördag
Hade ställt klockan på 09.30, så vi skulle hinna i tid till frukosten...Gött sletna och gött bakis sen kvällen innan gick vi upp ur sängen, eller ja, snarare rammlade ut ur våra sängar.
Det va gött med frukost iaf.. Alla affärsmän och allt annat folk på hotellet va stiligt uppklädda för frukost, och där kom vi i mysbyxor, linne och ett halvsnygg toffs.. Sexigt!!
Efter fukosten bar de av upp till Relaxeavdelningen... Fyfaaan va gött det va... Bästa medicinen för bakfylla..
Sen hade vi tänkt att vi skulle tillbringa hela dagen på stan, shoppa och ha det trevligt... Efter max en halvtimma på stan, slutade det med att vi beställde in pizza.. sen upp till hotellrummet igen.. där alla tre deckade.. och vaknade efter 3 timmar igen.. där va den dagen borta!!
Bara att börja göra sig iordning för kvällen igen...
En lyckad kväll denna med, men inte alls lika lyckad som kvällen innan... Alla va ganska trötta och sletna, så det blev tidigt hemgång..

Söndag
Finns inte så mycket att säga här.. Frukost, packa, Mc.Donalds, Hem...


Sammanfattningsvis... SJUKT KUL!!!



Stockholm here we come !!

Japp, så va det dags.. Stockholm nästa!!
Snart åker vi :)
Ha en kanonhelg, för det tänker iaf vi ha =) Vissa kommer saaaknas!!

Take Care (L)


                                   I close my eyes and believe wherever you are, you're an angel for me


Stockholm imorgon!!

Jaa... Redan imorgon åker vi .. Helt sjukt!!
Jag är typ sönderstressad.. Känns som jag glömt typ hälften.. Och endå får jag knappt plats i väskan..
Dethär med att vara tjej kan visa sig vara ganska jobbigt ibland.. som kille hade jag garanterat fått plats i en ryggsäck.
Jag förstår inte hur det kan vara så mycket, som verkligen måste med.. För som det är just nu kan jag inte ta bort någonting utan att det blir katastrof!!
Min väska kommer väga ton och vi ska bara vara borta över helgen... Dessutom ska jag släpa med en jävla Cd-spelare också.. så vi kan ha en go förfest på hotellrummet :)

Fick iaf iväg mamma till systemet, så hon kunde köpa cider.. och jag lovar.. den tar ganska stor plats, så jag skyller helt enkelt på all jävla cider som ska med... för det kan man ju helt enkelt inte skippa, eller hur? haha.

Trots all stress med packning och så, så är jag ruggigt laddad idag .. Ska bli sjuk kul, och sjukt härligt att komma iväg ett tag, även om det bara är för en helg..Och med er älsklingar dessutom.. kan det bli bättre?

Leg, Pengar, Biljetter... det som VERKLIGEN MÅSTE med... för att resan över huvudtaget ska funka.. något jag glömt? haha..

Take Care (L)

                                    
I close my eyes and believe wherever you are, you're an angel for me


Grattis !!

Min syster och hennes pojkvän kom hem nu för inte så längesen...
Dom har förlovat sig .. =D
Så Grattis syrran till både förlovningen och på födelse dagen :) Och Självklart, Grattis Niclas till förlovningen!!


Första dagen på sommarlovet!!

Första dagen på sommarlovet snart förbi.. Idag har varit en riktigt slappisdag.. Jag har inte gjort mycket alltså.
Jag vaknade sjuk tidigt... Nu när jag äntligen kan sova hur länge jag vill, så vaknar jag redan klockan 09.30.. Hur sjukt är inte det då? Jag ? Det händer aldrig att jag vaknar så tidigt.. helst sover jag bort hela dagarna i vanliga fall!!

Syrran fyller år idag, 21 år.. Grattis!! 21 år, det är la ingen speciell ålder ? Eller .. ? Jo tydligen.. för skitungen får en bil :O En sprillans ny cab, vadå fuskit ?
Men den är nice.. Sen när jag får körkort, ser hon inte mycket mer av den =D haha.

I alla fall, så hade vi en trevlig kväll igår på Chez, vi stannade inte så länge.. men endå :) Jag har ioförsig alltid kul med er (L)
Vi käkade världens goaste pizza Testarossa.. ett måste alltså, heeelt underbar :D

Imorgon ska jag till sjukhuset.. IGEN !! Ska träffa läkaren som ska behandla mig sen efter sommaren, typ gå igenom allt och bara snacka typ., Jobbigt.
Sen på fredag så ÅKER VI =D Stockholm here we come.. det ska bli sjukt ball =) Vi kommer ha jättekul.. vad vi än hittar på :)
Och Patrik.. Om du nu läser detta, vilket du kanske gör efter att malin läst det, och sen bett dig läsa... så iaf: JAG LOVAR ATT JAG SKA TA HAND OM MALIN!! JAG SKA INTE DRA IVÄG HENNE PÅ NÅGRA RACKARTYG!! HON ÄR I SÄKRA HÄNDER (a) Don't worry, hon kommer hem helskinnad och utan några dumheter gjorda.. det lovar jag:)
Det enda jag är lite orolig över är hur vi 3, den ena osmartare än den andra, ska hitta i STOCKHOLM!! Det är ju inte direkt en håla vi snackar om. Vi ska hitta från centralen till hotellet, från hotellet in till stan, från stan till något bra uteställe, från stan hem till hotellet... då vi kanske inte heller är helt nyktra.. jaa, hur fan ska det gå? Tack gode gud för TAXI!!

Nej usch, vad jag är trött nu.. funderar på att lägga mig och vila en stund.. Vila = sova i några timmar, när det gäller mig.
Men njut av sommarlovet nu och ha det kanoners !!

Take Care (L)

                               
I close my eyes and believe wherever you are, you're an angel for me

Sommarlov!!

Jaa, nu är det verkligen sommarlov !!
Visst, som jag sagt i mina tidigare inlägg, så har jag vart ledig hela förra veckan, så det kändes typ som sommarlov redan då.
Men nu när jag verkligen har det, på riktigt.. Så känns det sååå mycket bättre.
Jaa, håll med mig om att det är något visst med just skolavslutningen, just känslan när man går därifrån och vet att nu är vi lediga, och det är lååångt kvar tills vi sätter våra fötter i skolan igen.. Visst känns det underbart!?
Det känns som att något bara släpper från axlarna, något riktigt tungt som tryckt ner än, under en väldigt lång tid.. Allt skolarbet är över för ett tag framöver och nu väntar bara härliga sommardagar!!
Denna sommaren ska bli den bästa!!

Igårkväll mådde jag jättedåligt, jag grät som ett litet barn... Jaja, tänk vad du vill.. men iaf, sen imorse när jag vaknade och var påväg till skolan i en sommrig klänning och bruna ben, så kändes allt bara helt bra igen.. Jag såg verkligen fram emot allting, och allt kändes bara toppen.. Det måste vara sommarlovet alltså!

Så ikväll firar vi in sommarlovet på Chez amis.. Ska bli ball :) Jag ser fram emot kvällen :)

Så GLAD SOMMAR allihopa :) Hoppas ni får det lika bra som jag tänker ha ..

Take care (L)

                                        I close my eyes and believe wherever you are, you're an angel for me

För jag är värd bättre... FAKTISKT!!

Jag förstår inte!!
Jag förstår inte hur du alltid lyckas göra mig så ledsen varje gång.. eller mer besviken faktiskt. Varför?
Det spelar ju ingen roll hur mycjet jag försöker förklara för dig, och hur mycket du just då förstår... eller iaf låtsas att du förstår, så är vi tillbaka där igen.
Jag orkar faktiskt inte med det något mer nu.. och det tänker jag visa dig.
Nu får du inse själv vad som är fel.. eller iaf att NÅGOT är fel, för jag tänker inte låta mig själv svansa för dig något mer.. och jag tänker inte låta mig själv må dåligt över dig något mer..
För vetduvad? Nu är det sommar... och jag tänker inte låta DIG förstöra den för mig.. Jag ska leva, leva tillsammans med mina vänner.. som visar mig att jag är någonting, som ger mig värme och omtanke även när ALLA ANDRA ÄR MED!! Något som du kanske borde lära dig lite av!!

Så hejdå allt svansande, hejdå allt fjäskande när vi är ensamma ... och välkommen tillbaka när du fått lite vett i kroppen och välkommen tillbaka den dagen du beter dig likadant mot mig ALLTID !! Vare sig dina coooola (not) kompisar är med !! Välkommen tillbaka när du visar mig att du vet vad du vill och när du visar mig att det är mig du vill ha!!

För nu är det sommar... Bästa tiden för flirt! Jag klarar mig, tro mig ;)

Och sist, men inte alls minst.... VÄNNERNA, NI ÄR BÄST!!

Take Care (L)

                             I close my eyes and believe wherever you are, you're an angel for me


Sommar, Sommar, Sommar, Havet, Havet, Havet...Heeelt underbart!!

Jaa.. Nu är faktiskt sommaren här på riktigt... det kan väl ingen säga någonting emot va?
Helt sjukt va det har varit varmt i helgen.. Men jag ska inte klaga.. Har inte gjort annat än bara läängtat efter
sommaren !!
Har verkligen kännts som sommarlov hela denna veckan som gått, har inte satt min fot i skolan någongång under denna veckan.. På tisdag är det skolavaslutning, hur gött är det inte då? 
Imorgon ska skolan spela brännbollsturnering.. Men jag ska till sjukhuset, så missar det... Ååh nej, otur alltså ;) Haha, jag är glad att slippa skiten kan jag lova.. Ha så kul i värmen ni andra ;)
 
NU v'äntar massa mysiga grillkvällar, härliga sol&bad dagar, helt gaalna fester, BÅTÅKNING(!!!) och sist, men långt ifrån minst.. Stockholmshelgen.. som förövrigt börjar närma sig med stormsteg nu.. På fredag bär det av !! Ska bli kul som faaan.. Eller vad säger ni ? Malin? Michela ? Klart som fan vi ska ha kul!!

I fredags tog Jocke och Niclas studenten... Fan va ni är bra då ;) !! Det firade vi med utgång.. Vi blev dock kvar på Chez Amis hela kvällen, vilket ioförsig va jävligt soft.. Satt bara där och tjötade ett gott gäng och hade riktigt trevligt, det blev liksom inte dendär gaaaaalna partykvällen, och det va rätt skönt!
Det va så fruktansvärt skönt att se Malin&Patrik i varandras armar igen... Ååh, som Malin har saknat honom.. och som Patrik självklart har saknat henne.. Dom är som gjorda för varandra!! jag blev typ glad i hela kroppen bara jag såg dom tillsammans igen.. Jag känner på mig att ni kommer fixa detta !

Helgen har jag tillbringat ute vid havet, heelt underbart !! JAG HAR TAGIT ÅRETS FÖRSTA DOPP (A, i sverige då.. utomlands räknas inte), plus typ hundra dopp utöver det... hur skönt som helst i vattnet, man kan faktiskt ligga i och gotta sig länge!!
Kan inte säga annat än att jag älskar havet.. Idag har varit såå underbart.. Pappa har vart ute på tjörn sen i torsdags.. och jag saaknade faktiskt honom, så åke ut till Tjörn tidigt imorse för att tillbringa dagen nere vid havet.. Badat, solat och kört den nya båten för första gången :)
Båten är kanon !! Gick skitbra.. och va verkligen rolig att köra..Pappa sa att det märks att jag är uppväxt med båtar, detni;)  I sommar blire ball kan jag lova :)
Ååh, va jag bara ääälskar havet och båtar!! Kände idag hur mycket jag saaknat att vara där ute. Förra sommaren va jag nästan inte där någonting.. men jag kan lova att jag tänker spendera mer tid där denna sommaren..

Jaa, efter två dagar ute vid havet, så har man både brännt sig och bättrat på färgen på vissa ställen.. Ansiktet är mer rött än brunt just nu.. HAHA !! Hoppas att det lägger sig snart =) Det bränner liksom.. AJ!! Men det ska ju kännas att det är sommar förfan!!

Tror inte jag har så mycket mer att tillägga idag faktiskt !!

Ja faktiskt.. en sak.. eller nej, kanske inte .. Blir bara jobbigt!!

Ha det underbart i sommarvärmen... NJUUUUUT LIKSOM!!

Take Care(L)

                                  ..I close my eyes and believe wherever you are, you're an angel for me



Måndag, Trött, Ingen röst, LEDIG!!

Måndag
Har varit ganska dålig på att skriva här det senaste.. Har inte orkat faktiskt, eller så kanske det varit inspirationen som svikit mig..
Idag är jag iaf ledig, som jag kommer vara heeela denna veckan.. Underbart, eller vad? Det känns så himla underbart att inte behöva tänka på något mer skolarbete för tillfället.. =)
Men det känns inte lika kul att redan nu, innan jag ens slutat 2.an, börja oroa sig inför hur det ska gå med 3.an, med tanke på allt som kommer hända då.. Känns inte alls bra!!
Jag vill inte ha ett helvetesår just i 3.an, tänk om jag inte klarar det? Tänk om jag inte orkar klara av alla kurser? 6 veckor va det sagt från början, men mamma pratade med läkaren och han sa att det kunde bli längre... Missa så mycket i skolan... Det går inte..

Helgen har varit helt okej faktiskt.. I fredags va jag bara hemma, åt massa chips och bara slappade.. Oerhört skönt.
Tanken var att jag skulle göra detsamma på lördagen också, med tanke på att jag kände att en förkylning va på gång, och hade rejält ont i halsen.. Men med den syster man har, så blev det inte så..
Nej, det slutade istället med att jag tillbringade Lördagskvällen med min syster och hennes vänner..
Oj så full man blev.. Att syrran kunde supa va något nytt.. haha =)
Det va riktigt kul faktiskt !! Men reslutatet av denna kväll blev att min röst nu svikit mig totalt.. igår kunde jag iaf prata någorlunda, med en ganska manlig röst dock..
Men idag är det katastrof.. Jag kan knappt prata, bara hesa läten som kommer fram..

Jag hoppas verkligen att min röst vill ge med sig, för imorgon ska jag på bröllop.. Då vill man ju inte vara sjuk!!
Hade en aning panik inför bröllopet med tanke på det gamla vanliga problemet "KLÄDVAL", Asså bröllop är ju endå bröllop, ska man inte typ vara värsta finklädd då eller?
Men jag är iaf nöjd nu, Jag och mamma var i stan i lördags och jag fick köpt en fin klänning som jag ska ha :) Så det problemet är nu ur världen.. Va härligt !!

Japp, så imorgon blire bröllop och på Onsdag ska vi ut och äta med hela tjocka släkten på mammas sida... Någon fyller tydligen år.. Typ morfar eller något :)

DU är underbar... Vad har hänt? Du är en helt ny människa och det känns så fruktansvärt bra nu.. Vet inte vart jag ska ta vägen typ!! Du är bäst!

Malin, Ni fixar detta... Ni är starka båda två.. och framför allt är er kärlek stark.. Det är det som betyder något.
Ni två kommer klara detta lysnande.. och jag ska göra allt jag kan för att försöka hålla ditt humör uppe gumman.
Jag följer med dig när det blir för jobbigt, det vet du (L) Jag tror på er !!


Förresten.. Hur gör man på bröllop? Haha, Jag har aldrig vart på något sådant.. Jag är lite nervös.. haha.
Önska mig lycka till.. hahaha.

Take Care(L)

          ..I close my eyes and believe wherever you are, you're an angel for me

Fredag..

Japp, så var det fredag igen.. Tiden går så fort.
Vet ni vad? Jag är klar med ALLT i skolan, för detta året.. Åååh, känns redan nu som att det är sommarlov :)
Nästa gång jag ska tillbaka till skolan är på avslutningsdagen.. som är den 12.e Juni :)
Så alltså, har mitt sommarlov typ börjat nu =D Weei.. känns så himla härligt :)
Det senaste har det verkligen varit sjukt mycket att göra i skolan, har knappt orkat med allt allstå.. så skönt när jag skickade in det sista idag .. fyfaaan !!

Ååh, det går inte att beskriva hur glaaad jag är för att slippa detta nu ett tag framöver.. Inte tänka på något som har med skolan att göra!!
Nu ska jag bara njuuuuta !

Take Care(L)

                ..I close my eyes and believe wherever you are, you're an angel for me


RSS 2.0