Blandade känslor :)

Vaknade vid halv 11-tiden men världens hosta, känner att jag böjar bli förkyld. Självklart kommer det lagom till att jag precis hunnit känna mig helt pigg efter allt annat, så typiskt..

Har varit i Köpenhamn några dagar nu, har vart kanon, härligt att komma ifrån lite..

På väg hem kände jag hur skönt det skulle bli att komma hem till Göteborg igen, och ha huset för mig själv och bara kunna koppla av.. Men bara 10 minuter efter att Pappa och dem åkt ut till Tjörn igen, så kände jag hur dendär jobbiga känslan började komma.. En känsla av ensamhet, trötthet, ångest, irritation och allt sådant som får en att känna sig hängig och nere på samma gång.

Det är alltid likadant, men antar att det blir så, när man bara sitter och inte gör någonting.. och jag klandrar ingen annan än mig själv för det, för jag vill liksom inte göra något heller känns det som, eller jag har ingen större lust till något.


Men utöver denna känsla som alltid kommer så fort jag blir lämnad ensam i detta hus, haha, så mår jag faktiskt bra..

Med dig har jag inte pratat sen "jag vet inte när", och jag saknar dig inte ens.. inte på något sätt.. tvärtom så har jag börjat fundera på allt som jag missat när jag spenderat så mycket tid på dig, till ingen som helst nytta, allt som jag gått miste om, p.g.a. dig. Jag har funderat på vad alla mina vänner tänkt om mig, när jag alltid på ett eller annat sätt försvarat dig när dem egentligen alltid haft rätt om dig. Förlåt, för att jag vart så envis.

Men det känns oerhört skönt att för första gången på länge verkligen känna att jag kan gå vidare och inte känna någon saknad alls. Det känns jätteskönt, jag tror det är mycket "Tackvare" det som hände.. hur dumt det än låter. Men för mig är det inte acceptabelt.


Jag saknar alla mina änglar.. otroligt mycket. Sommaren ska vara då man umgås hela tiden och har den bästa tiden tillsammans.. Men det känns nästan som det blivigt tvärtom =(

Vissa har man inte träffat någonting alls, andra bara några få gånger.. jag saknar er jättemycket!

Nu i helgen får jag i alla fall träffa några av er, och det ska bli hur skönt som helst och jag hoppas på en kanonkväll, vilket jag inte tvivlar på att vi kommer få:)

Hoppas bara att min förkylning vill ge med sig i alla fall lite tills imorgon.

 

Vet inte riktigt vad jag har att skriva mer..

Förra helgen jobbade vi i öltälten på Gessle spelningen och det va kul, väldigt kul.. men oj så stressigt och jobbigt. Jättemycket folk hela tiden, inte en lugn stund kan jag lova.

Men tack Malin älskling för att vi fick hänga på och hjälpa till :)

Vet inte riktigt vad jag har att säga som själva spelningen, för man kopplade liksom bort allting annat än just själva serveringen, i all stress. Men jag tror att den va bra, haha. Det verkade som om alla som va där för att lyssna hade riktigt kul i alla fall.

 

Ja, förövrigt så suger sommarvädret. Det är fan katastrof, har knappt badat någonting alls, all min solbränna håller på att försvinna för att jag inte kunnat sola någonting, ingenting stämmer. Jag hoppas verkligen att det fina vädret snart kommer, då jävlar ska jag njuta.. det lovar jag :)

Men nu ska jag ta tag i mig själv och göra något åt mitt humör, eller försöka iallafall.
Ha det kanoners alla :)
Och alla min änglar, Jag älskar er !


Ett tag sen..

Jaha, ett tag sen jag skrev här nu.. Kanske dax igen :)
Låg ju inne på sjukhuset under nästan en veckas tid för operation och såntdär, sen har jag vart ute på tjörn för att få friskna till..
Operationen gick bra, men usch va det har varit jobbigt efter.. Några av de värsta dagarna i mitt liv.

Nu är jag iaf hemma igen, vädret suger ju, så är hellre hemma än där ute..
Saknar alla så sjukt mkt, vad händer liksom? Man träffas inte lika ofta längre, nu har jag ioförsig inte kunnat träffa någon på ganska länge..
Men usch som jag saknar er.. Och jag hoppas att ni vet att jag finns här för er, trots att vi inte kunnat ses eller höras av på länge (L) Always and forever ;)

I helgen blir det lite jobb, på gessle spelningen i slottskogsvallen, kom dit gott folk, Gessle kan man ju inte missa ;)
Kommer bli ball :) Ett gott gäng i öltälten :)

Förövrigt känns allt ganska bra nu, förutom att jag fortfarande är ganska seg och har lite ont och sånt... men utöver det, så känns allt bra :)
Jag saknar dig, och jag vill vara med dig.. men inte på samma sätt som innan. Det är liksom bara din närvaro och din trygghet jag behöver.. Du betyder för mig, och det vill jag inte förstöra,
Men gå vidare, javisst.. jag tror jag kan klara det nu :)


Vädret får mig att bli deprimerad, usch usch usch.. har vart kass i 3 veckor nu.. Blir det inte bättre innan mammas sista semestervecka drar vi nog utomlands :) Skulle vart härligt.

Mamma är helt gaaalen för att hon inte fått knappt någon sol alls på sin semester, stackarn.


Har inte så mycket mer att säga nu, mer än att ja, jag saknar alla vännerna så sjukt mycket, och jag finns alltid här för er (L)


Tiden går fort..

Jahopp, så va det ny vecka igen.. det känns som om dagarna bara rinner förbi mig.. fast det inte händer någonting alls. Sommarlovet har verkligen vart tråkigt..
Satt nyss och kollade på alla bilderna från stockholm, och kom på hur mycket jag verkligen saknar den helgen med er... Allting kändes så lätt då, som om man va i ett helt annat liv, alla problem kändes inte lika jobbiga längre och allting va verkligen toppen.
Jag kom ihåg hur tomt det kändes så när man kom hem igen.. jag kunde inte somna, för att jag saknade allt småprat innan vi somnade, jag saknade alla detdär smådetaljerna..
Vi bara MÅSTE göra om det innan skolan... Lova mig det?

Det är sjukt hur allting helt plötsligt kan förändras.. för några dagar sen deppade jag över dig, för att jag inte hört av dig.. Nu bryr jag mig inte.
Jag saknar inte .. konstigt men sant. Jag tror helgen gjorde bra.. alla dessa saker som jag verkligen stör mig på kom fram så tydligt.. och jag behöver ingenting av det, helt ärligt. Visst, vi hade det jättebra också.. men det känns inte så betydelsefullt längre .. Jag känner mig fri på något sätt.. jag känner mig redo, redo att gå viadare igen.. Jag vill ha någonting nytt..det känns skönt. Otroligt skönt! Jag hoppas det håller..



Ni kommer nog inte höra så mkt av mig här på bloggen på ett tag framöver nu..

Lägs in imorgon.. vet inte riktigt när jag får komma hem.. men jag tror att jag åker ut till tjörn efter att jag skrivits ut, för att reparera mig där..

Hoppas att ni får det kanon :)

Take Care (L)


..

Söndag... usch, snart tisdag.
Känns jobbigt, jobbigare än vad jag trodde det skulle göra faktiskt.. och jag är inte ens där än :/
Jag trodde jag skulle vara starkare, men just nu känns det som jag bara faller ju närmare jag kommer.
Jag vet att detta kommer gå bra och det kommer bli jättebra sen.. men jag orkar bara inte gå igenom detta nu.
Denna sommaren skulle bli den bästa, jag skulle ha kul..
Ensam hemma nu också.. börjar tänka mycket då, kanske för mycket.. jag kommer på mig själv av att bara sitta och stirra rätt fram, helt borta från verkligheten.. eller att jag sitter och spänner mig, så att jag tillslut får ont.
Det är inte normalt..

Vill att allt ska vara över.. vill att det försvinner..

RSS 2.0