Sjukt rolig helg !!

Nu va man hemma igen, ganska sleten måste jag säga.. Men fan va det har vart värt all denna trötthet som är nu efter..
Helt sjukt hur kul vi har haft!! Tack Malin & Michela för bästa helgen på lääänge(L)

Fredag
När vi kom upp till sthlm kände vi oss helt jääävla lost.. Där stog vi, tre dumma blondiner, (och ja.. vi är faktiskt ganska dumma, ibland iaf ), Med varsin resväska..man kunde ju inte direkt tro att vi bara skulle vara borta över helgen, eller hur Michela? Som typ hade med sig hela huset.. Jag hade bara med mig hela garderoben, och halva badrummet... Malin va ganska duktig, hon hade bara med sig halva garderoben =D
I alla fall, så hade ju Malin tänkt att vi skulle försöka oss på att åka tunnelbana, hon hade inte riktigt fattat hur dumma vi egentligen va..Men det va så sjuuukt mycket folk, och så sjuuukt många olika håll man kunde gå åt, så det blev taxi =D Raka vägen till Clarion Hotel..

I taxin va vi alla ganska trötta, Malin sjukt nervs inför hur incheckningen skulle gå, jag sjuuuukt nervös över vem vi skulle möta vid incheckningen... Och där satt Michela som lugnet själv..
Allt gick i alla fall jätte bra, inget problem vid incheckningen..

Väl uppe på rummet, bytte vi om till lite trevligare klädsel för att gå ut och käka lite.. Det skulle la inte vara några problem att hitta något bra.. Vi va sjukt sugna på kinamat :D
Efter typ lååång tid och efter att ha frågat typ 10 sthlmare efter en kinarestaurang så hittade vi än =D
Fan va det va gott med mat då.. Malin & Michela ville ta springnota.. Men jag som är så duktig hindrade de kriminella tankarna .. Visst är jag duktig? ;)

Tillbaka på rummet igen så började vi göra oss iordning för utgång... Duscha, sminka, platta hår och allt såntdär dravvel.. Sen va det musik på hgsta volym och massa gott att dricka :)
Lite efter 11 gick vi ner till receptionen för att fråga lite om vart de va bäst att ta oss, för att få mycket drag och en kanonkväll..Trevliga som de var på hotellet gav dom oss massa tips och till Malins glädje fick vi en mega stor turistkarta att ta hjälp av... Som Malin senare ville ta upp inne på krogen och täcka hela bordet med den.. bara för att visa namnet på en annan krog som tydligen skulle vara bra... NEJ MALIN!! INTE NU!!!
Kvällen/Natten ska vi inte ens tala om... det finns inget mer att säga än.. SJUKT KUL!! Party all night long.. Ica-kortet ska vi inte heller tala om :D Grrr... " Cara cara mia, cara cara mia" ..
När vi lämnade nattklubben vid 3 -tiden va det liksom som en ström av folk kom och ville prata med oss.. det va liksom som om att man såg att vi va från Göteborg.. Vissa ville ha efterfest på vårt hotellrum, andra ville bara prata, och vissa va bara allmänt dumma i huvudet typ..
Väl hemkomna på hotellrummet, tog det inte lång tid innan alla tre deckade så sött i sängarna... Skööönt!!

Lördag
Hade ställt klockan på 09.30, så vi skulle hinna i tid till frukosten...Gött sletna och gött bakis sen kvällen innan gick vi upp ur sängen, eller ja, snarare rammlade ut ur våra sängar.
Det va gött med frukost iaf.. Alla affärsmän och allt annat folk på hotellet va stiligt uppklädda för frukost, och där kom vi i mysbyxor, linne och ett halvsnygg toffs.. Sexigt!!
Efter fukosten bar de av upp till Relaxeavdelningen... Fyfaaan va gött det va... Bästa medicinen för bakfylla..
Sen hade vi tänkt att vi skulle tillbringa hela dagen på stan, shoppa och ha det trevligt... Efter max en halvtimma på stan, slutade det med att vi beställde in pizza.. sen upp till hotellrummet igen.. där alla tre deckade.. och vaknade efter 3 timmar igen.. där va den dagen borta!!
Bara att börja göra sig iordning för kvällen igen...
En lyckad kväll denna med, men inte alls lika lyckad som kvällen innan... Alla va ganska trötta och sletna, så det blev tidigt hemgång..

Söndag
Finns inte så mycket att säga här.. Frukost, packa, Mc.Donalds, Hem...


Sammanfattningsvis... SJUKT KUL!!!



Kommentarer
Postat av: Malin

Ojoj, jag säger bara ojoj! Ni är bäst, lätt värt att göra om.. haha. Älskar er, gjorde helgen helt underbart rolig! (L)

2007-06-18 @ 13:22:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0