Is it love that I'm feeling?*

Godkväll mina fina!!

Jag har återigen varit väldigt dålig med att uppdatera här, jag vet... men det känns lite meningslös att skriva, när jag inte har något vettigt att skriva, det blir bara att jag gnäller då och det vill vi ju inte.

Dessutom känns det knappt som att någon läser min blogg, haha.. så det är väl kanske inte spec många som märker av min kassa uppdatering!?


Imorse när jag vaknade kan jag väl inte direkt påstå att det kändes som att det bara är en vecka kvar till julafton. Plus fyra grader och regn..oerhört mysigt måste jag säga.

Igårkväll blev en ganska jobbig och känslomässig kväll för mig, jag behöver kanske inte gå in närmare i detalj vad som orsakade mitt sammanbrott.. men jag börjar nog inse mer och mer att jag måste ta tag i mig själv eller åtminstonde inse att jag måste låta någon annan hjälpa mig med allt som tynger mig, för min ryggsäck börjar bli alldeles för tung för att jag ska orka bära den själv längre.


Min baby va i alla fall helt underbar mot mig igår när jag mådde så dåligt och när jag grät som mest, han försökte verkligen stötta och han lät mig gråta ut helt.. åh, längtar så mycket efter honom.
Men imorgon får jag pussa på honom igen, då kommer han och hämtar mig efter sin tenta, sen ska vi laga mat och ha myskväll.
Sa till mics idag att jag tror att jag är kär.. kan det vara så?:)


Nu är det bara en vecka kvar tills vi åker till Åre, eller okej, lite mer än en vecka.. och jag längtar.
Det ska både bli riktigt skönt att komma ifrån allting här hemma just nu, behöver verkligen ett avbrott från allt... och oerhört kul att komma upp till snö och skidåkning, party och underbara människor.
Sen att få busa med baby i snön, är ju inte heller helt fel.. okej, misstolka inte nu.. jag menar inte busa på det sätt som ni tänker era pornos ;)


Har inte varit i skolan på riktigt länge och tänker inte sätta min fot där i veckan heller, det gör mig illamående och ångestfylld..
Finns dock vissa babes jag saknar, ni vet vilka ni är.. :)
Jag hoppas att julledigheten ska ge mig tid att tänka över allting och hitta tillbaka till min motivation och få ro i kroppen igen..  för som det är nu, blir jag snart galen på mig själv och jag vet varken in eller ut.

Men nog om allt trams.. nu ska jag snart krama kudden, ingen baby =(
Sov gott, dröm sött..

Each day is a gift, not a given right!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0